Најновије

СКРИВЕНИ ЈЕЗИВИ ГЛОБАЛНИ ПРОЈЕКАТ КОЈИ ЈЕ И У ВАШОЈ ЗЕМЉИ: Нећете дочекати пензију или ћете у њој кратко уживати! Ево зашто и како...

Мајк Адамс, писац и новинар на Natural News, је објавио нови видео о намерној депопулацији у свим земљама света.

Илустрација (Фото: deesillustration. com)

Да ли сте се икада запитали зашто владе дозвољавају да се толико смртоносног загађења убаци у храну, воду и земљиште? Део правог разлога би вас могао изненадити: Владе више не желе да људи живе довољно дуго и оду у пензију да покупе своје стечене бенефиције, и дозвољавају контаминацију свега са супстанцама које изазивају смрт, заправо штедећи владин новац тако што убрзавају смрт грађана.

Ово је све објашњено у видеу испод. Ево кратког увода:

Пре три генерације, владе су желеле више људи за покретање фабрика, насељавање руралних земљишта и генерисање економске продуктивности коју би могла покупити политичка елита. Временом, континуирана обећања о правима као што су социјалнна безбедност, здравствена заштита, пензије и социјална исплата, довели су до тога да велике популације постану финансијски терет за одрживост тих истих влада.

Као резултат тога, владе сада желе да побију своје грађане како би спречиле свој финансијски колапс тако што ће драстично смањити стечене исплате.

Другим речима, популације корисника права су постала толико огромна претња фискалној одрживости влада да многе владе једноставно не могу остати финансијски одрживе ако се “класа права“ непроизвођача настави ширити.

Ситуација је постала толико опасна да многе владе сада активно настоје да покрену рану смрт својих грађана, пре него што ти исти грађана могу покупити пензије, социјалну безбедност и друге “правне“ бенефиције.

Како тачно владе доприносе раној смрти својих грађана? Једноставно је: трују их кроз “дозвољено загађење“ водовода, снабдевање храном, интервенције здравствене заштите (као што су вакцине које изазивају неплодност) и вектори електромагнетног зрачења (5Г, Смарт Метерс, итд.).

Примењено на Србију ово изгледа овако: Тренутно је у тренду повика на везу осиромашеног уранијума и пораста канцера за више од два пута у односу на европски просек а при томе нико не помиње праве тровачнице у виду воћа и поврћа из небројених пластеника чији се производи уопште не контролишу а прскају се најгорим отровима који су забрањени у ЕУ. Такође у Србији нико не помиње увоз одбачених отпадака меса из ЕУ који су у ЕУ забрањени за употребу у храни за псе и мачке. Нико не зауставља нити помиње промет канцерогеног меса непознатог порекла са Косова. Уз ово наведено постоји још много видова тровања становништва у Србији које нећемо помињати овом приликом.

Ово систематско тровање резултира превременом смрћу која се једноставно подудари са значајном финансијском уштедом међу владиним ентитетима који прекидају такве исплате након смрти.

Другим речима, загађење које изазива смрт је постало најбољи пријатељ владе у смислу штедње новца и спречавања финансијског колапса.

У суштини, владе само желе да живите док плаћате порез, али дан када постанете нето потрошач владиних бенефиција, они би много више волели да једноставно умрете. Заправо, они би вам могли помоћи у томе кроз разне видове који намерно излажу становништво хемикалијама које изазивају смрт, јонизујућем зрачењу и неухрањености која доводи до преране смрти.

Погледајте цео видео како бисте сазнали више.

На територији Србије се налазио град старији од Троје, цео свет трага за њим, а где се налази прочитајте ОВДЕ.

Извор: naturalnews, webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА