Најновије

Партизан освојио Куп, Ђукићев први трофеј (ВИДЕО)

Фудбалери Партизана трећу пут за редом освојили су трофеј Купа Србије, пошто су вечерас у финалу у Сурдулици после преокрета победили лучанску Младост са 2:1 (1:1).

Партизан Младост (фото: јутјуб)

До историјског резултата и 15. пехара националног купа, црно-бели су дошли головима Марка Јанковића из слободног ударца у 31. и Саше Зђелара у 61, након што је претходно Јанко Тумбасевић погодио за вођство Лучанаца у 21. минуту. Партизан је други пут овог пролећа преокретом савладао Младост, која је први пут играла финале Купа, и турбулентну сезону завршио са пехаром. Уједно, тријумф Партизана је и дебитански трофеј тренера Мирослава Ђукића.

Партизан без Огњена Ожеговића и Зорана Тошића, али са све бољим Ђорђем Ивановићем и константним Данилом Пантићем претио је од старта, Младост у плиткој зони из које је лако истрчавала на поливину браниоца трофеја и захављујући Павловићу, Радивојевићу и Јовановићу у сваком тренутку знала шта хоће. Београђани су имали већи посед лопте, доста удараца са дистанце, док су Лучанци брже долазили пред казнени простор, не и у прилике. А онда су већ другу искористили и ставили црно-беле под притисак који је спласнуо после погодка Марка Јанковића.

Од тог тренутка Ђукићев тим био је конкретнији, смисленији и стрпљивији. Што му се после неколико удараца ван казненог простора исплатило центаршутом ван њега. Пантићево убацивање на асистенцију Јевтовићаискористио је Здјелар, да подигне глас Гробара за који децибел, али и да осим навијачима Партизанадонесе радост и Спартаку Ждрепчевој крви, пошто су на овај начин пласман у квалификације за Лигу Европе осигурали и Суботичани.

Све голове погледајте у видеу

ОВДЕ погледајте какво изненађење је спремила Русија за све фудбалске фанове који дођу на Мундијал.

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА