Најновије

Промоција романа "Рефрен": Књига која опткрива тајне!

Промоција романа "Рефрен", Андрије Јонића, одржаће се у уторак, 29 маја у Делфи Кафеу у СКЦ-у у 18 сати.

Фото Лагуна

О „причи за путнике у потрази за скривеним одговорима“ поред аутора, говориће: Никола Крстић, мастер гешталт психотерапије и дипл. филозоф, Гордана Никић, доктор психолошких наука, РЕБТ психотерапеут и супервисор, и Татјана Влашковић Јовићевић, специјалиста психијатрије, РЕБТ психотерапеут.

„Рефрен“ је први роман Андрије Јонића, који му је донео награду „Пегаз“ Књижевне омладине Србије на 58. Сајму књига у Београду. Ова снажна, суптилна и надахњујућа прича о потрази за одговорима које свако жели да сазна, и о реткима који се усуде да се отисну на пут ка њима, за кратко време освојила је бројну читалачку публику.

За НН-а се није могло рећи да живи – само је преживљавао истоветне дане на планети. Једног другачијег дана на свом прагу је затекао поруку: „Чекај ме у парку црвеног цвећа, не знам када…“ Од тог часа НН-ов живот се претворио у ишчекивање: дуге шетње су пролазиле, одмори на клупи се продужавали, али сусрета није било. Све док му се пред очима није нашао неко ко ће га позвати на путовање на које се позивају само одабрани. Они којима су обећана открића тајни, чак и оних највећих, дубоко скривених од овог света.

„Роман ’Рефрен’ променио је животе многих. Ово је прича за путнике у потрази за скривеним одговорима. НН је морао да донесе одлуку свог живота. Тако је настала једна прича. И прича о њој, да надахне путника“ , истакао је аутор и додао да је пишући ово дело покушао да открије и себи и читаоцима шта представља највећу тајну која је сакривена од света и сазна колико је безусловна љубав заиста важна.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА