Најновије

МИЛАЧИЋ: Нападнути смо од стране до зуба наоружаних ДПС активиста (ВИДЕО)

„Обавештавамо јавност да су активисти Праве Црне Горе нападнути од стране наоружаних ДПС активиста у штабу за куповину личних карата на Старом аеородрому преко пута Окова у згради Монте митроса где су наши активисти открили још један штаб за куповину гласова“, рекао је лидер Праве Црне Горе Марко Милачић.

Марко Милачић (Фото: Јутјуб)

Нагласио је да су батинаши ДПС-а били „до зуба“ наоружани и „покушали су да линчују наше колеге“.

Ово што се дешава у Подгорици и осталим градовима где се одржавају избори је скандалозно понашање партијских војника и активиста ДПС-а који у близини бирачких места, у специјално формираним паралелним штабовима шире страх али и врше незакониту и криминалну контролу оних који излазе на биралишта. Реч је о до сада невиђеном тржишту личних карата, рекао је он.

„Права Црна Гора је малопре разоткрила један од таквих штабова, у подгоричком насељу Забјело, у близини школе Вук Караџић. Реч је о, може се рећи осињаку ДПС-а који штити десетина младих момака, као обезбеђење, а приликом наше посете одмах су почели са претњама и увредама. У једном тренутку нашем колеги су и отели телефон којим је покушао да сними ово невиђено и потпуно отворено безакоње“, наводи се у саопштењу.

„Након тога су насрнули на младог режисера Младена Ивановића и отели му камеру, коју му до овог тренутка нису вратили ни након што су место посетили инспектори полиције који дословце нису ништа урадили поводом овог скандалозног догађаја“, пише у саопштењу.

„Позивамо све надлежне да хитно реагују и спрече ово безакоње. Са друге стране врло скромно позивамо пријатеље из опозиције да не чекамо мирно затварање бирачких места и да поразмислимо да се што пре састанемо на било ком месту и усагласимо даље кораке, јер ово што се дешава током читавог дана је неиздрживо и отвара питање признавања резултата избора“, нагласио је Милачић

„Ово оргијање ДПС-а према активистима бројних опозиционих партије је у овој мери до сада незабележено иако је Црне Гора богата сличним инцидентима“, додао је.

„Такође позивамо све гласаче да се не боје већ да изађу на бирачка места и одговоре ДПС-у на ово што раде целог дана тиме не само кршећи законе и Устав већ и најгрубље понижавајући све грађане ове земље“, закључено је.

Погледајте ОВДЕ у току дана било је и разбијених глава на локалним изборима у Црној Гори.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милачић: Лисице за Мила Ђукановића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА