Најновије

МИЛОВ ТЕРОР У НАТО ДРЖАВИ: Нападнути активисти коалиције „Подгорица за 21. вијек“ на Конику!

Из коалиције „Подгорица за 21. вијек“ су саопштили да су их на Конику физички напали активисти Демократске партије социјалиста и једном од активиста отели мобилни телефон.

На Конику су нападнути активисти и четири кандидата за одборника коалиције „За 21. вијек“, од стране неколико десетина активиста Демократске партије социјалиста (ДПС), предвођених Ером Шкријељом.

Кандидати за Лука Ракчевић, Лазар Прелевић, Зоран Микић и Јанко Крстовић су, заједно са другим активистима те каолиције, отркили и снимали пункт Демократске партије социјалиста (ДПС), у коме су активисти те партије куповали личне карте.

Том приликом, појавило се неколико аутомобила и џипова са затамњеним стаклима и без регистрација, из којих је изашло неколико десетина активиста ДПС који су прво започели вербални, а затим и физички обрачун са кандидатима за одборнике коалиције „За 21. вијек“.

Том приликом, задате су бројне повреде активистима коалиције „За 21. вијек“. Прелевић се након напада упутио у Ургентни центар на шивење задобијених рана, другим активистима су задати бројни ударци песницама у делу главе, док је једном од њих отуђен мобилни телефон са којим је снимао почетак инцидента.

Из коалиције За 21. вијек додају да су позвали полицију и да још није изашла на лице мјеста.

Поводом овог инцидентра, коалиције За 21. вијек најавила је хитну прес конференцију.

ДПС активисти узимају пасоше грађанима

Из коалиције „За 21. вијек“ кажу да им се на Конику јавио грађанин којем је активиста ДПС-а и кандидат за одборника Исен Гаши узео пасош током јучерашњег дана и казао да ће му га вратити до данас у 10ч.

Прочитајте ОВДЕ шта је рекао Мирослав Лазански о томе шта чека Европу и где ће избити нови рат?

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Данас се одржавају локални избори у Подгорици

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА