Најновије

Звезда може и на Максимир: Познати сви ривали у првом и другом колу квалификација за Лигу шампиона

Сa завршетком сезоне у Мађарској и Словенији комплетирани су костури за квалификације Лиге шампиона 2018/2019. Црвена звезда ће са коефицијентом 10.750 бити повлашћена при жребу 19. јуна у првом колу, али већ од другог биће у слабијем "шеширу".

Црвена Звезда (Фото: Јутјуб)

Првака Србије на старту чека мало лакши посао, јер су само љубљанска Олимпија и словачки Спартак Трнава јачи од осталих ривала, међу којима су Шкендија (Мак.), Ф91 Диделанж (Лукс.), Валета (Мал.), Викингур (Ф. Ост.). Крузејдерс (С. Ирс.), Аласкерт (Јер.), Сутјеска (ЦГ), Судува (Лит.), Корк сити (Ирс.), Спартакс (Лет.), Валур (Исл.), Флора (Ест.), Торпедо К. (Гру.) и победник преткола где ће се такмичити Санта Колома (Анд.), Линколн (Енгл.), Флорита (С. Мар.) и Дрита (Кос.).

Под претпоставком да ће црвено-бели прескочити прву препреку, али и сви фаворити, црвено-бели ће из слабијег "шешира" провизорно имати за потенцијалне ривале Лудогорец (Буг.), Селтик (Шко.), АПОЕЛ (Кип.), Легију (Пољ.), Астану (Каз.), Карабаг (Азер.), БАТЕ Борисов (Буг.), Динамо Загреб (Хрв.), Шериф (Мол.) и Малме (Шве.). Црвено-бели већ знају снагу првака Бугарске и Белорусије, Селтик и Легија су можда најмање пожељни ривали, Шериф би негде био "бинго", а због политичких разлога најкомпликованији дуел би био са Динамом из Загреба.

Утакмице првог кола се играју 10/11. јула, а реванши су седам дана касније, док је друга рунда на програму 24/25. јула (први дуели), односно 31. јула и 1. августа.

Делије песмом погодиле Север право у срце! Ово су стихови посвећени Видовдану и јунацима са Кошара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Звездина прослава 29. титуле

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА