Најновије

Клоп: Имали смо среће, али смо финале заслужили

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је његова екипа имала среће против Роме, али да је 100 одсто заслужено прошла у финале Лиге шампиона.

Јирген Клоп фото: Бета/АП

- Имали смо среће, свесни смо тога. Мораћемо да играмо много боље него на овој утакмици. Добра вест је да заиста можемо да играмо много боље него што је то сад био случај - пренели су британски медији речи Клопа.

Ливерпул се пласирао у финале Лиге шампиона после контроверзне реванш утакмице са Ромом. Први сусрет у Ливерпулу завршен је 5:2 у корист енглеског клуба, док је Рома у реваншу победила са недовољних 4:2, али је оштећена.

- Заслужили смо пласман у финале 100 одсто. Не пролазите без среће. Била нам је потребна као и Реалу дан раније. Тако је како је. Момци су то заслужили, показали су карактер, било је лудо. Заборавио сам резултат. Било је 7:6, невероватно - казао је Јирген Клоп.

Капитен Ливерпула Џордан Хендерсон рекао је да је пласман у финале најважнији.

- Могло је да буде боље, али смо у финалу и то је најважније. Код нас никада није лако. Ово је невероватан подухват. Одушевљен сам што смо у финалу - рекао је Хендерсон.

Финале Лиге шампиона између Ливерпула и Реал Мадрида играће се 26. маја у Кијеву.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА