Најновије

ФК Партизан: Ђукић се извинио управи клуба

Фудбалски клуб Партизан је саопштио да је одржан састанак шефа стручног штаба Мирослава Ђукића и управе клуба, а тренер црно-белих се извинио председнику Милораду Вучелићу и управи због непримерених изјава.

Мирослав Ђукић (фото: јутјуб)

Ђукић је протеклих дана дао неколико "спорних" изјава, почев од оне да је "сезона била врхунска", као и да у Србији "морате увек да будете ушемљени са неким". Иако се ове изјаве конкретно не наводе у саопштењу, Ђукић је највероватније због њих морао да се извини. 

"У просторијама ФК Партизан данас је одржан састанак чланова Одбора за хитна питања са спортским директором Ивицом Илиевим, првим тренером Мирославом Ђукићем и првим помоћником Гораном Пандуровићем.

Полазећи од поштовања свих институција ФК Партизан, жеље да наш клуб буде достојан своје традиције а они који му служе, носиоци и настављачи његове славе и успеха, сви присутни су изразили уверење да су органско јединство и међусобно уважавање суштински елемент сваке, а посебно спортске, сарадње.

У том смислу, услед погрешне перцепције одређених токова у ФК Партизан а свестан начела поделе надлежности, клупских дужности и дисциплине, први тренер је изразио жаљење и извињење председнику Клуба, Милораду Вучелићу и члановима Управног одбора услед непримерених изјава датих у средствима јавног информисања.

Одбор за хитна питања је истакао неопходну потребу за настављањем добре праксе одржавања аутономије рада спортског, управног и административног сектора, тесне сарадње уз свесрдно поштовање и рад на унапређењу свих сегмената ФК Партизан.

Изражавајући потпуно јединство Управног одбора и спортског сектора Клуба, уз жељу да у будућности све Партизанове снаге само јачају и сабирају се, Одбор за хитна питања, на челу са председником Клуба, истиче наду у још боље заједничке спортске резултате у будућности", стоји у саопштењу ФК Партизан. 

Партизан је сезону завршио освајањем Купа Србије и другим местом у Суперлиги, иза Црвене звезде. Иако се говорило да ће Ђукић бити смењен, то се није догодило.

 

ОВДЕ погледајте химну Мундијала.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најбољи голман двадесетог столећа

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА