Најновије

НАЈЈЕФТИНИЈИ ЛЕК ИКАДА: Штити од инфекције, помаже код астме, чисти кожу и опушта мишиће

Вода је извор живота и здравља, па не чуди што стручњаци саветују да се дневно попије 6-8 чаша како би наше тело задржало задовољавајући ниво хидратантности. Међутим, уколио воду пијете на нешто другачији начин, приметићете велико побољшање организма.

Илустрација (Фото: pixabay)

Ако воду прокувате па испијате у топлом или врућем облику у тело уносите напитак без тешких метала и других штетних састојака који се могу наћи у води из чесме, а који се накупљају у организму и узрокују велики низ проблема.

Ево какав све утицај има топла или врућа вода на ваше тело:

Чисти кожу: Испијање једне шоље топле воде сваког дана ишчистиће вам кожу, па се ово посебно препоручује особама које имају проблема са акнама, али и са исушеном кожом у зимским данима.

Опушта мишиће: Топла вода доказано опушта мишиће, па се њено испијање посебно препоручује девојкама које имају јаке менструалне грчеве.

Подстиче пробаву: Ујутру пре јела и пола сата након оброка шоља вруће воде подстиче пробаву, па ће вас решити проблема са надутошћу и болним накупљеним гасовима.

Помаже код инфекција: Испијање вруће воде на празан желудац помаже код мокраћних инфекција, и смањује горушицу.

Појачава циркулацију: Редовно испијање топле воде појачава циркулацију, знојење и избацивање токсина из тела чиме се растерећује рад јетре и бубрега.

Убрзава метаболизам: Ако попијете шољу вруће воде сат времена након оброка убрзаћете метаболизам и подстаћи сагоревање калорија.

Помаже код астме: Редовно конзумирање вруће воде помаже код астме и штуцања, а даће вам и додатну снагу кад патите од прехладе или кашља.

Зашто треба да једете сланину прочитајте ОВДЕ.

Извор: kucnilekar. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли је туширање хладном водом добро за здравље

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА