Најновије

"НАТО лоби унутар БИА учествовао у креирању антисрпског процеса у Црној Гори" (ВИДЕО)

На срамоту српског народа и Републике Србије, дeо БИА (НАТО лоби унутар Агенције) је учествовао у креирању антисрпског процеса који се води у Црној Гори, рекао је Мироје Јовановић, један од адвоката одбране у монтираном процесу „државни удар“.

БИА (Фото: bia.gov.rs/Правда)

„Оно што се (у овом тренутку) види из документације јесте да су од тренутног директора БИА Братислава Гашића сакривени кључни документи. Такође, службена документа БИА није потписивао ни тадашњи директор БИА, Александар Ђорђевић, већ особа чији идентитет ћемо убрзо разоткрити“, истакао је Јовановић и додао:

„Такође, из мог излагања (пре свега стр.пов. документа који сам цитирао) је јасно, да је постојао покушај НАТО структуре у БИА да у ову игру увуку и тадашњег премијера Србије, Александра Вучића, све наравно у циљу одустајања од политике неутралности Србије, и гурању Црне Горе у НАТО“.

Јовановић наглашава да су они свесно фалсификујући податке, прећуткујући кључне чињенице и пропуштањем обавештавања државног руководства у октобру 2016-те године, покушали да фингирају наводно руско мешање у изборне и политичке процесе у Србији и Црној Гори.

„На наредним главним претресима, очекује се наставак обелодањивања докумената, који неспорно потврђују да се ради о НАТО монтажи, која је спроведена преко државних структура Црне Горе, и једне мале али, тада утицајне НАТО лоби групе унутар БИА“, закључио је Јовановић.

Ко је једини српски политичар који ће бити на инагурацији Путина погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА