Најновије

ДАМЈАНОВИЋ О ИНЦИДЕНТУ: Балша и Чанак били на мање од километар од Шешеља, али нису смели да дођу него су послали жене (ВИДЕО)

У насељу Јарак код Хртковаца је након окупљања присталица Српске радикалне странке дошло до мањег инцидента.

Транспарент присталица ЛДП-а након скупа радикала код Хртковаца (Фото: Принтскрин)

Наиме, неколико присталица ЛДП-а, међу којима су биле и две жене, развили су транспарент “Шешељ ратни злочинац” у тренутку када су радикали, након Шешељевог обраћања, почели да се разилазе.

Групу ЛДП-а предводио је члан председништва те странке Ђорђе Жујовић који је узвикивао да је Шешељ ратни злочинац, у тренутку када је око њега било више присталица радикала.

Ту је дошло до кошкања, а већи инцидент је спречио Миљан Дамјановић, народни посланик испред СРС-а, који је смирио окупљене радикале и позвао чланове ЛДП-а да се разиђу.

"Храбри лидери издајничке опозиције су послали неколико провокатора, на челу са две жене, док су Балша Божовић, Чанак и екипа били на мање од километар, али нису смели да дођу. Српски радикали који су познати по ненасилним протестима су као и увек мирним путем послали кукавице кући. Никаквих већих инцидената није било иако су провокатори употребили најгору могућу увреду која постоји не би ли нас испровоцирали. Има ли шта горе него рећи невином човеку и његовим присталицама да су ратни злочинци?" рекао је Миљан за Правду.

Погледајте снимак:

Како су радикали дочекали Шешеља у Хртковцима погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ и Чанак се срећу после 12 година

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА