Најновије

Лалатовић: Од данас размишљамо о Купу

Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да његови играчи не смеју да се опусте, после победе против Вождовца и да тек од данас смеју да размишљају о Купу и реваншу полуфинала против Партизана.

Ненад Лалатовић Фото: ФК Чукарички

- Моји играчи не смеју да размишљају о Купу, мени је забрањено о томе да размишљам а камоли њима. Не занима ме Куп, занима ме само првенство, али јуче нисмо били на дефанзивном нивоу на коме смо до сада били, а Вождовац је до сад једини клуб који је дошао на наш стадион и створио највише шанси, али нису их искористили - рекао је Лалатовић после утакмице.

Чукарички је на свом терену победио Вождовац са 2:1, у утакмици 35. кола Супер лиге Србије. Чукарчки је пети на табели са 32 бода, а Вождовац на шестом месту има два бода мање.

- Вождовац игра јако леп фудбал и има квалитетне играче, што је показао. Вождовац није дошао да се брани нисмо ни ми, била је отворена утакмица, ми смо имали шансе поред два гола, али је и Вождовац имао. Жао ми је што нисмо решили утакмицу у првом полувремену, тражим од играча да стално шутирају, ако не шутнеш нећеш постићи погодак. Нисмо искористили добру шансу, то је Вождовац и казнио, али не само због наше грешке, већ јер је играо јако добро - навео је Лалатовић.

Тренер Чукаричког пожелео је Вождовцу да оствари постављене циљеве.

- И они су у игри за Европу, још ништа није готово. Ми имамо Крушевац, они играју кући против Партизана, ту победе... Не знам шта ће се до краја дешавати ко ће испасти, ко ће играти Европу, првенство никад није било овако интересантно. Опуштања нема, ми се сада окрећемо реваншу Купа, играчи тек од сутра могу о томе да мисле, данас нека се одморе - рекао је Лалатовић.

Чукарички ће у среду у Хумској играти против Партизана, реванш утакмицу полуфинала Купа и покушати да одбрани победу од 4:2 из првог меча.


(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА