Најновије

Милојевић: Јовељић има велики потенцијал, биће једног дана велики играч

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његова екипа против Спартака одиграла озбиљно, добро и такмичарски, да је задовољан наступом младог Дејана Јовељића и да ће до краја првенства пружити шансу и осталима.

Владан Милојевић Фото: Бета

- Одиграли смо добру утакмицу, такмичарски. Данас је добио шансу Јовељић, показао је да има велики потенцијал, као и Рачић и Лука Илић. Црвена звезда има јако добар подмладак, пробаћу у наредне две утакмице да разигравам и остале играче. Жао ми је што не могу да их убацим још више. Показали смо озбиљност у утакмици, заслужено смо победили - рекао је Милојевић за телевизију Аренаспорт.

Фудбалери Звезде победили су Спартак са 4:0, Јовељић је постигао два гола, један из пенала, а стрелци су били још Немања Радоњић и Ел Фарду Бен.

Упитан да ли је Јовељић планиран за пенал, Милојевић је одговорио да је требало да шутира Бен.

- Без обзира што је дошао пре шест месеци, Бен је показао величину и та њихова љубав у свлачионици, желели су Јовељићу да дају подстрек. Лепо је кад имате старије играче који могу да пренесу младјима шта значи професионализам. Надам се да ће једног дана Јовељић, када несумњиво постане велики играч, да ће и он то урадити јер је то њихова обавеза - навео је Милојевић.

Тренер Спартака Владимир Гаћиновић извео је комбиновани састав како би сачувао екипу за утакмицу против Радничког у наредном колу.

- Честитам Звезди на титули, играли су сјајно у првенству, у Европи, сјајан стручни штаб, сјајна екипа. Дошли смо преполовљени, у појединим моментима смо имали помало иницијативу али они су сваку нашу грешку искиристили и то је одлика великих екипа. Имали смо проблема и са картонима и повредјеним играчима, а неке смо свесно одмарали јер нам је та наредна утакмица против Радничког јако битна. Били смо свесни ситуације и епилог је јасан - навео је Гаћиновић.

Он је пружио прилику неколицини младих играча и рекао да је у томе следио пример Звезде.

- Ми следимо наше пријатеље из Црвене звезде, осим што праве изванредне резулате они промовишу и младе фудбалере. Ми следимо њихову мисију, од њих има много да се научи. Има и код нас врло талентоване деце, надам се да ће они ускоро бити стандардни чланови наше екипе - закључио је Гаћиновић.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА