Најновије

ЕКСПЕРТ: НАТО експериментални рат против Србије, руска војска утврдила колико је тачно тона уранијума изручено 1999 (ВИДЕО)

Гост емисије “Поглед на Исток” у продукцији “HelmCast”  био је примаријус др Алек Рачић , човек који је своје истраживање усмерио на испитивање последица НАТО бомбардовања, утицаију зрачења од радиоактивног уранијума и осталим последицама агресије на Србију и Републици Српској.

Бомбардовање Београда (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да је НАТО бомбардовање СРЈ имало све елементе експерименталног рата. Рачић је објаснио да се СРЈ није добро спремила за напад НАТО-а иако је имала информације о коришћењу радиокативних пројектила у нападу НАТО на Републику Српску. Он је изнео шокантне податке о последицама НАТО напада на Хаџиће и стопе смртности становништва након тога.

Према Рачићевим речима у нападу СРЈ НАТО експеримент проширен је на друге методе угрожавања здравља становништва. Бомбардовање Републике Српске вршено је само уранијумом и плутонијумом, али нису гађане фабрике које прозводе петрохемијска средства, објашњава он.

- Бомбардовање петрохемијске индустрије и електроенергетских постројења је био експеримент усерен да се види како ће да се погорша стање становништва које живи око бомбардованих локација – објашњава Рачић.

Рачић каже да је на територију СРЈ изручено 45 тона уранијума од чега 30 на Косову и Метохији, а 15 тона на осталој територији СРЈ. Он је рекао да су то подаци руске војске која је обавила истраживање и да је генерал Ивашов јавно саопштио тај податак.

Рачић каже да је НАТО извршио здравствени геноцид над грађанима СРЈ.

О шокантним последицама НАТО бомбардовања сазнајте у емисији:

Да ли је Србија колевка цивилизација сазнајте ОВДЕ.

Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,...

Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драгољуб Жарковић жестоко критикује Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА