Најновије

"НЕ ОТИМАЧИНИ": Нишка опозиција позвала грађане на бескомпромисни отпор и протест!

Нишка опозиција у заједничком саопштењу позвала је данас грађане на бескомпромисни отпор и протест у дану када градски одборници буду одлучивали о судбини наше ваздушне луке.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Тежак насртај корумпираног напредњачког режима на Ниш, који би зарад свог плена да жртвује нишки аеродром, захтева организовани, заједнички одговор свих Нишлија, истиче се у саопштењу.

Подржавамо одлучност грађанских активиста и организација у борби против отимања нишког аеродрома, као и храбре појединце који су у јавности износили истину поткрепљену стручним анализама.

- Поздрављамо и став да је политичко деловање једино које може дати резултате у очувању интереса грађана и у спровођењу реформи система до дна урушеног од стране напредњачке власти, каже се у саопштењу.

Зато је важно, истиче опозиција у саопштењу, да борбу заједничким снагама, на свим фронтовима и са нашим суграђанима, наставимо на терену на којем је можемо и добити – политичком. Како кажу, режимски одборници добили су налог од свог партијског шефа, а одборници нишке опозиције поручују им да послушају јасан став својих суграђана јер рачуне полажу управо њима.

- То ћемо им и ставити до знања у градском парламенту, на седници, али и испред њега, на улици, са грађанима. Одлучни смо и решени да ову борбу добијемо и да наше заједничко и јасно „Не отимачини“ буде почетак краја напредњачког режима и самовољи у Нишу, наводи се у саопштењу.

Саопштење су потписали нишка Демократска странка, Доста је било, Двери, Левица Србије, Народна странка, Нишка иницијатива, Нова странка, Покрет слободних грађана, Покрет за преокрет, Социјалдемократска странка.

Прочитајте ОВДЕ припрема ли се удруживање грађанских иницијатива из градова Србије?

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чији је нишки аеродром?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА