Најновије

ДОШЛО ДО КРАЈА, ТРАМП ЈЕ У ОПАСНОСТИ: Мора непријатеље да истера на чистину и одбрани вољу народа …

Дужност Доналда Трампа јесте да брани функцију председника и право америчког народа да изабере своје лидере кроз демократске изборе. Обе ове институције су тренутно нападнуте, а постоји и стварна опасност да ће републикански систем власти, који су уживали више од 200 година, бити изгубљен.

Трамп (Фото: Јутјуб)

Пише: Мајк Витни

Дакле, да пређемо на ствар: Резултати избора 2016. године никада нису прихваћени од стране мале групе олигарха, политичара, обавештајних лидера и каријерних бирократа. Председнички избори нису произвели исход који су желели, па су се сложили да искористе своју моћ да покушају да промене резултат.

Имајући то у виду, ова група петоколонаша се усредсредила на план да избаце Трампа стварањем Канцеларије великог инквизитора, недемократске, над-правне агенције која послује независно од Конгреса, Беле куће или америчког народа. Милерова инквизиција је ентитет за себе, четврта грана владе коју је креирао припадник државног удара паралелне државе и вишегодишни Трампов противник, Род Росенштајн, двоструки инсајдер чије је маневрисање помогло у отварању пута за оптужницу председника и, на крају, промену режима.

Као Коми, Бренан, Клапер и остали, Росенштајн није посвећен председнику нити политичком систему који гарантује репрезентативну владу. Његова лојалност лежи у, у великој мери, невидљивој групи моћника естаблишмента који манипулишу политиком преко својих агената који су раширени по бирократији.

Као што смо видели прошле године, ова група се инфилтрирала у ФБИ, ЦИА, НСА и ДОЈ. Они контролишу скоро све медије и користе га за обликовање приче онако како најбоље одговара њиховим ширим политичким циљевима. Ово су свезнајући господари лутака који презиру Трампа и одлучни су да га уклоне са функције. Напади на Трампа су почели још пре него што је преузео дужност. Лажни наводи о “дослуху“ са руским агентима су на крају замењени кредибилнијим тврдњама о корупцији, опструкцији правде и, коначно, кршењу финансирања кампање.

Оно што је изгубљено у хистерији против Трампа јесте чињеница да председник никада није био у ватри због својих флагрантних десничарских политика о имиграцији, порезима, животној средини, образовању, закону и реду, или прописима, већ само због његових безазлених напора да нормализује односе са нуклеарно наоружаном Русијом. То је одувек била основа за критиковање Трампа, његова жеља за зближавањем са потенцијалним пријатељем и савезником, Москвом, што је искритиковао ратоборни амерички спољнополитички естаблишмен који Русију види као јасну претњу њиховом психопатском плану да владају светом.

“Борг“ жели да Трампа замени попустљивом улизицом, попут Мајка Пенса, који ће учинити све што му се каже и марширати заједно са својим благајницима Новог светског поретка. После годину и по дана безуспешне истраге, Милер је наишао на информације о наводним исплатама које Трамп дао свом личном адвокату Мајклу Коену, које су биле накнада за тајне исплате порно звезди, Сторми Денијелс.

Исплата од 130.000 долара је била покушај да спрече Денијелсову да проговори о наводној афери коју је имала са председником. И иако нико није ни најмање изненађен тиме да је Трамп можда у прошлости имао таквих ванбрачних сусрета, постоји проблематично питање да ли су закони о финансирању кампање можда прекршени током плаћања Денијелсове. Јасно је да је то удица коју је Милер тражио све време, шансу да Трампа гурне у блато чинећи да он изгледа као женскарош и нитков чије га срамно понашање чини неприкладним за функцију председника САД-а.

Сторми Денијелс је само сламка којим Милер планира да обеди Трампа у сржи. Милеров гестапо је извршио рацију на Коенове правне канцеларије и запленио његове приватне информације које су заштићене привилегијом адвокат-клијент. Што се Росенштајна тиче, није битно да ли ће Трамп бити свргнут излажираним везама са Москвом или илегалним исплатама порно звезди. Њему је све то исто. Он ради само по наређењима моћника који делују иза кулиса и који желе да се Трамп уклони милом или силом.

До сада Трамп већ мора знати да не може ништа учинити како би умирио своје непријатеље. Они желе да га уклоне и неће се задовољити ни са чим мањим од промене режима. Они су то сасвим јасно рекли. Што Трампу оставља само једну опцију, да се позабави непријатељима, истера их на чистац, затражи подршку народа и, најважније, натера козаверенике да плате за оно што су учинили. Нико није поставио ову измишљену кабалу да управља државом, то је посао председника и Конгреса који су то право заслужили гласовима људи. А Трамп не мора да доказује свој легитимитет, победио је на изборима. Оно што треба да уради јесте да истера своје непријатеље на светлост дана, разоткрије људе који желе да пониште изборе, и мобилише своју безу како би одбранио франшизу. Он мора скупити храброст да испуни своје обећање да ће бранити земљу “против свих непријатеља, страних и домаћих.“

Али, постоје ли “домаћи непријатељи“ који желе да сруше председника и преокрену изборе из 2016. године?

Да ли постоји група сарадника који се баве државним ударом? Да ли је Устав заиста у опасности?

Да, јесте. И време је да се уради нешто по том питању.

Путин се спрема за Хладни рат. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: The Unz Review

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Доналд Трамп одгурнуо Марковића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА