Најновије

ВАШИНГТОН ТАЈМС ОПЛЕО ПО: Истрага о Русима нема везе са Трампом! Циљ је да се сакрије паклена истина о...

Истрага против Доналда Трaмпа је организована кампања од стране Обаминих сарадника како би се сакрила истина о његовом "лицемерном и подмуклом режиму", пише Вашингтон тајмс.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Садашњи председник ће и даље бити злостављан и оптуживан за “везе с Русијом”, јер би се иначе кула од карата урушила и Американци би сазнали све о скали злочина Барака Обаме и Хилари Клинтон, додаје амерички лист.

"Америчке патриоте које траже повратак реда, правде и америчких идеала слободе и равноправности су у шоку и неверици гледајући сваке вечери на телевизији поигравање и спрдњу с Уставом", истакао је новинар Тод Вуд.

Аутор додаје да је очигледно да се елита уротила против легално изабраног председника САД и пита се зашто се допушта наставак овог "лова на вештице". 
Уопште није реч о Трампу, већ о Обами и Хилари, наводи Вуд. 

"Род Розенштајн, Роберт Милер и остатак ове банде врло добро знају да не би требало кривично гонити Трумпа. То је само тактика за постизање правог циља. Сва та драма се не игра да се Трумп одвуче пред суд, већ да се спречи да људи у земљи схвате какав је заиста био режим Барака Обаме", пише амерички новинар.

"Они не могу да зауставе ову истрагу јер би иначе Хилари, Обама, Кери, Џерет и сви остали завршили у затвору. Милер није никакав специјални тужитељ, него 'вратар' који спречава да истина не изађе на видело", наводи он.

Вуд додаје да је за Хилари била спремна улога чувара тајни који ће спречити да се сазна истина о Обамином режиму. Због тога му се (Обами) она извњавала након пораза на изборима.

Када је постало јасно да ће Трумп победити, створен је план. Одлучили су да униште Трaмпа кроз организовану кампању како би "пронашли или створили неку везу с Русијом".

"Барак и његова весела банда издајица су намерно ослабили Америку. Они су пребацили стотине милијарди долара својим шефовима, готово су уништили нашу војску, издали су нас нашим непријатељима и издали су савезнике. Они нас деле чак и по раси. Укратко, учинили су све како би уништили ову велику земљу и истовремено се обогатили", тврди аутор чланка.

"Не, Милер не може да стане, јер би се у противном цела кула од карата урушила. Обама би с Хилари завршио у затвору и сазнали би се сви њихови злочини почињени против свог народа. Зато је Милер незаустављив у циљу да уклони Трампа и то ће радити до следећих председничких избора. Зато Министарство правде неће давати податке Конгресу. Зато су медији главне судије у свему овоме. Зато Питер Штрзок још увек ради за ФБИ. Зато је Род Розенштајн тако арогантан и опструктиван. Они се неће зауставити, јер им је алтернатива живот у затвору", закључује Тод Вуд, аутор Вашингтон тајмса.

Прочитајте ОВДЕ какав је то дан Д за Техеран и шта Трамп одлучује?

Извор: Курир/Washingtontimes.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ЛАЗАНСКИ: Руси су много јаки, Амери и Британци се повлаче!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА