Најновије

Звезда нациљала ТОП нападача

Вођа напада Црвене звезде у следећој сезони могао би да буде Тему Пуки!

Навијачи Црвене звезде фото: Бета

Шампион Србије на путу је да ангажује репрезентативца Финске и искористи чињеницу да му у јуну истиче уговор са Брондбијем, пише спортски "Журнал".

Испред доказаног голгетера наћи ће се примамљива финансијска понуда, јер за његово ангажовање није неопходно да се плаћа обештећење.

Пуки је најзаслужнији што је Брондби пред освајањем титуле после 13 година, постигао је у шампионату Данске 17 голова и на путу је да понови прошлосезонски биланс од 20 погодака. Има понуду да продужи уговор са плаво-жутима, али се не очекује да то и учини јер постоји интересовање већих клубова, међу којима је и Црвена звезда.

Брзоноги Финац је у најбољим играчким годинама, у марту је напунио 28. Иза себе има огромно искуство, носио је дресове Шалкеа и Селтика. Као тинејџер је искусио и барут играња у шпанској елитној лиги за Севиљу.

Осим Пукија још неколико странаца фигурира за Звездино појачање, већ дуже време Колумбијац Мигел Муриљо. Финац се сада намеће као прва опција, али још је неизвесно да ли ће будући преговори да имају позитиван ефекат.

Извор: Спортски журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА