Најновије

ЦРНО-БЕЛИ СЕ ИГРАЛИ СА НЕРВИМА НАВИЈАЧА: Саша Илић одвео Партизан у финале Купа!

Фудбалери Партизана пласирали су се вечерас у финалу Купа Србије, пошто су у реванш утакмицу на свом терену победили Чукарички са 2:0.

Ђорђе Ивановић Фото: Бета

Чукарички је у првој утакмици на свом терену славио са 4:2, али су црно-бели управо због та два гола у гостима и победи од 2:0 на свом терену изборили пласман у финале.

Партизан је у првом полувремену имао више лопте у свом поседу, али ту предност на терену није материјализовао и голом.

Покушавали су Лендре Тавамба, Зоран Тошић и Ђорђе Ивановић, а најбољу прилику пропустио је Данило Пантић у 23. минуту.

Минут раније Никола Дринчић је у казненом простору оборио Армина Ђерлека, судија Милорад Мажић је показао на белу тачку, а одговорност је преузео Пантић. Шутирао је јако по средини гола, али је његову намеру прозрео голман Немања Белић и сјајно одбранио.

Чукарички је у првих 45 минута играо стрпљиво и чекао своје шансе из контранапада, а једини шут ка голу Партизана упутио је Лука Стојановић.

Слична ситуација на терену видјена је и у наставку, црно-бели су све карте бацили на напад и то се исплатило у 66. минуту. Ивановић је примио лопту у казненом простору и пребацио је на другу страну, она је стигла до Антонова, који је преварио једног играча Чукаричког и савладао Белића.

Црно-бели су након тог гола кренули још офанзивније ка голу Чукаричког, ређали су се напади и шансе пред голом екипе с Бановог брда.

Изгледну прилику у самом финишу меча, у 89. минуту, пропустио је Саша Илић, али се капитен Партизана искупио само минут касније када се најбоље снашао и после велике гужве у шеснаестерцу и проигравања Ђорђа Јовановића с десне стране погодио мрежу Чукаричког и одвео свој тим у финале Купа Србије.

Финале између Младости и Партизана играће се 23. маја у Сурдулици.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА