Најновије

ЈУГОСЛАВ ПЕТРУШИЋ ЧЕТИРИ САТА ИЗНОСИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Спрема се насељавање западног Балкана, већ држе 30 посто наших ресурса (ВИДЕО)

Бивши контраобавештајац Југолсав Петрушић био је гост интернет телевизиије "Српски колектив" где је готово четири сата износио шокантне тврдње о дешавањима у предходних 20 година у Србији али и о ономе што нас чека. Петрушић тврди да Србији следи економско благостање али по сувише високој цени.

Југослав Петрушић (Фото: Јутјуб)

Петрушић говори да територију западног Балкана велики центри моћи виде као резервну територију за пресељење становништва када дође до тоталног рата на Блиском Истоку. По Петрушићу, то је био главни разлог криза који су потресале Балкан предходних година како би се становништво Србије, Бугарске, Босне и Хрватске иселило и ослободио простор за долазак новог становника.

Петрушић каже да је већ 30 посто ресурса, попут воде и земљишта, у страним рукама и да нико у Србији неће моћи да се супротстави плановима за насељавање западног Балкана јер већ контролишу велики проценат ресурса.

Он објашњава да ће Србија за узврат добити економску помоћ која ће довести до благостања али по цену промене демографске структуре становништва. Према његовим речима иза тог плана не стоје државе већ мултинационалне корпорације.

У емисији Петрушић говори о позадини ратова на територији Југославије, сукобу на Космету, злочинима и ко је за њих одговоран, уништавању документације која открива истину итд.

Шта Петрушић каже о убиству Аркана сазнајте ОВДЕ.

Наручите књигу Александра Дугина "Четврта политичка теорија" путем линка...

Posted by Дневне Новине Правда on уторак 8. мај 2018.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драгољуб Жарковић о катастрофалној политици Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА