Најновије

УКРАЈИНСКИ АМБАСАДОР ЋЕ ПОЛУДЕТИ КАДА ВИДИ ОВО: Акција Српске деснице у знак подршке борби Новорусије против фашизма (ФОТО)

Делегација Српске деснице на челу са председником Мишом Вацић учествала је у акцији „Бесмртни пук“, предвођена амбасадором Русије Александром Чепурином, носећи портрете својих предака који су се борили, како би обележили Дан победе.

Српска десница са заставама Новорусије (Фото: Правда)

Омладина Српске деснице, у част Дана победе, организовала је шетњу централним градским улицама, у којој је учествовало више од стотину младих родољуба, обучених у мајице са заставом Новорусије и са Георгијевским лентама, као симболом победе над нацизмом.

Крајње одредиште била је Скупштина Београда, где је организован свечани концерт уз подршку Амбасаде Русије, Руског дома у Београду и Града Београда.

Новорусија је данас симбол борбе против нацизма. И срспки народ носећи мајице са заставом Новорусије показује солидарност и разумевање са руском браћом, данас када водимо борбе за ослобођење Косова и Метохије од стране шиптарских екстремиста, саопштавају из СД.

- Данас смо послали јасну и јединствену поруку - желимо слободан свет, свет који је очишћен од фашизма и нацизма, желимо Косово и Метохију ослобођену од шиптрских екстремиста, слободну Новорусију, ослобођену од нациста из Кијева. Порука је да верујемо у коначну победу. Као и наши преци пре 73.године. Верујемо у победу слободе народа – изјавио је Миша Вацић.

Подсећамо да је украјинска амбасада у више наврата негодовала због братског односа између српског и руског народа у Новорусији.

Најновије наружање домаће производње представљено на војној паради у Доњецку погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mиша Вацић у емисиији Правац на ТВ Пинк.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА