Најновије

Арканов син испребијао Хрвата у рингу: У ринг је ушао са српском тробојком па нокаутирао Хрвоја два пута (ВИДЕО)

Вељко Ражнатовић је дошао до своје друге победе у каријери. У питању је био нокаут против хрватског боксера Хрвоја Божиновића.

Хрвоје као да није смео да узврати (Фото: Инстаграм принтскрин)

Цецин и Арканов син је други меч у каријери радио у Републици Српској, у Дервенти. И славио је нокаутом, након што је хрватски боксер пао од комбинације аперката, директа и крошеа.

Ражнатовић је био доминантан против знатно искуснијег борца, кога је и пре нокаута једном бацио на под. Први пут је Хрват успео да се подигне, али не и други пут.

Ко је био једини човек који је претукао Аркана читајте ОВДЕ.

- Једногласном одлуком судија доносимо победу у Београд. Свака част противнику, изузетно храбар момак, свашта је претепео и тиме задобио и моје поштовање. На крају дана победио је спорт, а и ја - поручио је Вељко после борбе, а затим је за медије рекао да је срећан што се српски бокс враћа у светски врх.

- Јако ми је драго што сам завршио меч у своју корист. Мало је рећи да је противник био чврст, јак и доста искуснији. Сматрам да сам га надбоксовао у сваком погледу, што говори и нокдаун после 22 неузвраћена ударца. После свега могу да се похвалим да сам изашао без повреда, уз задовољне урлике публике из Дервенте.

- Још једном бих овим путем да се захвалим свима што су ме подржали у великом броју, и да најавим да је ово само почетак мог доказивања у рингу, и да као и увек идемо на све. Враћамо српски бокс у светски врх - рекао је Вељко Ражнатовић.

 

 

Објава коју дели The Tiger- B P (@aceisb4ck) дана

 

Ражнатовић је у ринг ушао са српском тробојком, на којој су биле исписане речи - "С вером у Бога, за краља и отаџбину", а он је уз тај видео само поручио "Нек је вечна мајка Србија".

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Први меч Ражнатовића можете видети испод:

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА