Најновије

БАХАТИ НАПРЕДЊАК САВЕТУЈЕ КАКО ДА УШТЕДИТЕ: Ако вам је скупо гориво немојте да возите, биће мање гужве (ВИДЕО)

Посланик СНС Владимир Ђукановић, који се прославио афером "Молер" у Државној лутирији Србије, саветовао је грађане да не морају да возе аутомобиле уколико им је скупо гориво. Он је на свом личном влогу објаснио да је за оне који немају пара место у аутобусу.

Владимир Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Као добар ефекат тога он је навео да ће се растеретити гужве у саобраћају вероватно да би чланови и функционери СНС-а наваљени на државни буџет могли лакше да прођу кроз град. 

- На крају крајева ако ти је скупо гориво иди превозом. Не мораш баш да возиш. Не мора баш свако у центар београда да дође колима или већ где. Немој да возиш, иди градским превозом, и онако би било добро да се растерети гужва у градском саобраћају – објаснио је Ђукановић лепо грађанима да је вожња аута привилегија богатих.

Он је за цену горива оптужио демократе, Русе, НИС и кризу на Блиском Истоку. Он је рекао да су сви који учествују у блокади партијски активности који су плаћени и добијају храну и воду, ваљда јер је напредњацима незамислив без финансијских и прехрамбених стимуланса.

Посебно уренебесно је његово објашњење да је у Мађарској много већа цена него у Србији па да грађани одлуче да ли оће да живе ко у Европи или као у Македонији. Наравно као критеријум живота у Европи узео је европску цену горива, а не ново европских плата.

Он је позвао грађане да протествују испред НИС-а и пумпи и запретио грађанима да ако држава смањи акцизе да ће се смањити социјална давања. Изгледа да ће плате посланика и функционера остати исте, јер њихово смањење на снимку није помињао.

Он је позвао надлежне и грађане који не подржавају протест да не употребљавају силу ка демонстрантима и да не сме да се дозволи да избије грађански рат.

Шта је Дејан Лучић поручио Вучићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Златановић поручио “Ко потпише њега убише”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА