Најновије

БЛОКАДА ПУТЕВА СЕ НАСТАВЉА! Блокирана Газела и Зрењанински пут, блокаде и у Новом Саду! (ВИДЕО/ФОТО)

Први радни дан ове недеље освануо је сунчан, готово идиличан, саобраћај се све до 8.15 одвијао скоро без проблема, па чак и већих гужви, а онда су уследиле блокаде Газеле и Зрењанинског пута код Борче.

- Неколико возила је блокирало Газелу код Сава центра, у правцу ка аеродрому, и ту је саобраћај обустављен - јављају београдски таксисти.

На већини других градских улица саобраћај се одвија за сада нормално и без већих гужви, а чини се да су из страха од гужви многи Београђани одлучили да данас на посао не крену својим четвороточкашима.

Како јавља репортерка са Славије, ситуација је потпуно мирна и нормална. Нема никаквих паркираних и "покварених" возила, осим пар аутомобила саобраћајне полиције који дежурају на кружном току.

Блокада саобраћаја забележена је на Зрењанинском путу, код Путника, због чега је обустављен саобраћај у правцу ка граду, па тренутно не функционишу линије јавног градског превоза 101, 102, 105 и 105Л.

Нешто више возила тренутно је на ауто-путу, из правца Душановца ка Новом Београду, као и на Коњарнику око Плавог моста, те у Радничкој код Аде Циганлије и у булевару ослобођења код Трошарине.

- Тренутно су значајније гужве на ауто-путу, нарочито око Газеле - поручују београдски таксисти.

До блокада је, како сазнајемо, дошло у Сопоту, као и на Ибарској магистрали, у селу Жупањац у општини Лазаревац, и то у правцу ка Београду.

Блокада код Футошке пијаце у Новом Саду

Како јављају репортери са лица места, највећа блокада овог јутра бележи се у Новом Саду, и то код Футошке пијаце. Овде је десетак аутомобила паркирано на улици због чега је обустављен саобраћај.

Шта бахати посланик СНС саветује грађанима којима је гориво скупо погледајте ОВДЕ. Зорана Михајловић тврди да Шешељ Вучићу спрема неко зло, више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Блокаде путева широм Србије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА