Најновије

БЕЗ КАЗНЕ И ПРИЈАВЕ: Грађани смислили нови трик за блокаду путева, полиција им не може ништа!

Протести због поскупљења горива који се ових дана одржавају у градовима широм земље дигли су полицију на ноге.

Блокада у Београду (Фото: Јутјуб)

У Београду је јуче спречена блокада Газеле у акцији у којој је и приведено више лица, у Крагујевцу су учесници протеста легитимисани, а многи су добили пријаве због ремећења саобраћаја.

Упркос оваквој реакцији полиције, блокада се јуче наставила у многим местима по Србији, али изгледа да су се Београђани уплашили јер су улице остале потпуно празне. Ипак, нису сви тако реаговали.

Људи су смислили нови вид протеста, који значи да могу и да блокирају саобраћај и да избегну прекршајну пријаву. Акцију су назвали "Пуж" и јуче је премијерно представљена у београдском насељу Гроцка. Трик је у томе да возачи не заустављају возила, већ да се крећу екстремно споро, тако да се направи гужва и пошаље порука, али се ипак не крши закон и полиција не може да им пише пријаве.

Иначе, Грочани су јуче двоструко надмудрили полицију: прво су на друштвеним мрежама најавили да ће бокирати Смедеревски пут код Заклопаче, а онда кад се у договорено време гомила полиције појавила на том месту - тамо није било никога од возача. 

Наиме, возачи су се окупили у другом делу града и блокирали Смедеревски пут, али код Трскаре! Нажалост, та блокада није дуго трајала (јер, ипак је полиција у неком тренутку схватила шта се дешава), а кад је блокада разбијена, возачи су кренули кућама, али брзином 20 на сат.

Шта је Вучић рекао о својој кривици везаној за протесте погледајте ОВДЕ.

Извор: Noizz. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је јуче изгледала блокада путева:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА