Најновије

ВУЧИЋ ПРИЗНАО: Сам сносим део кривице за протесте

Лаж до лажи свакога дана да Србија има највећу цену бензина у Европи, истакао је Александар Вучић.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је поводом протеста и блокада путева и улица у Србији да насилници неће проћи некажњено и да ће надлежни органи реаговати у складу са законом.

На наводе да имамо највишу цену бензина, председник је прочитао сваку земљу која има вишу цену бензина.

- Лаж до лажи свакога дана да Србија има највећу цену бензина у Европи! Албанија, Аустрија, Белгија, Грчка, Италија, Црна Гора, Словенија, Шпанија... Чак 26 земаља у Европи има више цене горива него Србија - рекао је Вучић и додао:

- Сам носим део кривице што са молио Владу да дозволи ове протесте. Надлежни органи ће реаговати у складу са законом и насиље неће проћи некажњено. Наш је посао да обезбедимо сигурност свих грађана у Србији, а не да насилници и батинаши раде шта хоће.

- Пошто имамо најнижу цену струје у целој Европи, а много је важнија цена струје него горива. Ми ћемо покушати да интервенишемо али немамо много простора. Тадић је потписао у једном дану увећања акција за 54 одсто. Ниједном то није урађено откако сам ја председник - поручио је Вучић и напоменуо:

- Зато ће малинари добити све што држава може да учини, јер су показали да се боре за своја права и јер су разумни а да њима не управљају политичари. Слушао сам да сам готов, нека буде, али на изборима а не на улици. Када се све ово заврши можемо да седнемо и разговарамо да видимо шта то око дизела можемо да урадимо, а када ја нешто кажем ја то и испуним.

Спрски снајпериста из Доњецка послао поруку Вучићу, више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је јуче било на протестима због цене горива:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА