Најновије

ДЕМОНСТРАНТ ДОМИНИРАО: Полиција га опколила, он их снимао и прозивао, полицајац му потврдио - "Вођа нас је послао" (ВИДЕО)

Полиција је силом, привођењима, кажњавањима и застрашивањем гуши протесте незадовољних грађана због поскупљења цена горива. Нашој редакцији је достављен снимак поступања полиције према појединим учесницима протеста.

Да ли је полиција поступала по закону (Фото: Јутјуб)

Како су нам испричали, полиција је вероватно недозвољено прислушкивала чланове и администраторе Фејсбук групе јер се појавиљвала на местима где су се неки од њих налазили, а која нису објављивана јавно. Они верују да је све то рађено без судских налога односно противзаконито.

Полиција је јуче на паркингу код Спомен парка Јајинци заскочила неколико људи који у том тренутку чак нису ни протествовали већ су се састали ради разговора. Један од њих није се уплашио већ је све време снимао полицију, смејао им се и постављао питања на тему основа њиховог поступања који они нису знали да наведу.

Најшокантније је да је полиција извршила претрес његовог возила без да је умела да наведе разлог, а затим на истом снимку тврдила да ауто нису претресли. Иако он одбија да сам отвори ауто и да им да торбицу, тражећи да га приведу, они му сами узимају кључ и свари и претресају што се на снимку јасно види.

Полицајац на крају снимка, испровоциран његовим питањима, потврђује и каже “вођа нас је послао”.

О хапшењу јунака са Кошара и ратног инвалида током протеста због цене горива читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА