Најновије

МУНДИЈАЛСКИ ТРГ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Ево где ћете моћи да пратите све утакмице Светског првенства на великом видео зиду

Трг Николе Пашића ће се наредних месец дана звати Мундијалски трг. Цела земља ће навијати за репрезентацију. Сутра почиње Мундијал, време је да станемо иза њих - поручио је Горан Весић.

Светско првенство у фудбалу (Фото: Јутјуб)

Грађани Београда моћи ће да гледају све утакмице Светског првенства у фудбалу на Тргу Николе Пашића, преко видео зида, чије се монтирање завршава у среду.

То је у јутарњем програму РТС-а потврдио Горан Весић, поручивши да се Србија на тај начин придружује великим градовима, чије репрезентације учествују на Мундијалу, а да се на отвореном организује гледање утакмица.

- Завршавамо монтирање видео зида. Трг Николе Пашића ће се наредних месец дана звати Мундијалски трг и биће место одакле ће грађани моћи да гледају све утакмице Светског првенства. Нас највише интересују наше утакмице, прва је већ у недељу, али и све друге утакмице. То је највећа спортска манифестација после Олимпијаде. Сасвим сигурно ће бити велики број грађана који ће гледати – рекао је градски менаџер.

Весић је додао да ће гледање утакмица на Тргу Николе Пашића трајати до 15. јула.

- Ми ћемо све утакмице овде организовати. Људи ће овде моћи да се окрепе. Узели смо један од лепших градских тргова и одавде ћемо подржавати нашу репрезентацију јер неће сви навијачи бити у Русији. Цела земља ће навијати за репрезентацију. Сутра почиње Мундијал, време је да станемо иза њих.

Вучић о томе да Србија мора да нађе “сигурно скровише и двориште у коме ће да ради”, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Репрезентација Србије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА