Најновије

ВЕСЕЉИ ДОБИО ОБЕЋАЊЕ ИЗ ЕВРОПЕ: Шиптарима ускоро визна либерализација

Председник тзв. косовске скупштине Кадри Весељи тврди да је од председника Европског парламента, Антониа Тајанијем добио пуну подршку за визну либерализацију, као и да је са њим разговарао о даљим корацима који би требало да се предузму наредних месеци по том питању.

Кадри Весељи (Фото: Јутјуб)

Приштинска Епока је цитирала Весељија, који тврди да је Тајани обећао да је ЕП спреман да процесуира одлуку представника ЕУ, чим Европска комисија изађе са позитивним извештајем о визној либерализацији, наводи се у УНМИК-овом преш клипингу.

Савет земаља Квинте

Тзв. Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли изјавио је да су земље Квинте саветовале да Косово за сада не аплицира у чланство у Савета Европе, јер нема довоољну подршку и јер се та отрганизација тренутно суочава са финансијском кризом.

Он је то саопштио члановима Одбора за спољне послове косовске скупштине, где је поднео извештај, преноси приштински Зери.

Пацоли је додао да ће тзв. Косово ускоро аплицирати за чланство у Интерполу и да њедово Министарство напорно ради на прикупљању признања независности Косова.

Вук Јеремић изнео шокантне оптужбе на рачун Вучића, прочитајте ОВДЕ о чему се ради.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Русима издаја Косова није јасна

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА