Најновије

КАДА СУ МИ У КРАЈУ БИЛЕ ВАЖНИЈЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Чеда је Звездана назвао животињом, а сада му је одговорио на најбруталнији начин!

Звездан Јовановић (53), звани Звеки и Змија, осуђен на 40 година због убиства премијера Зорана Ђинђића, пожалио се пре два дана у Специјалном суду да га је Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а, вређао и називао га животињом!

Звездан Јовановић (Фото: Јутјуб)

Јовановић је у завршној речи на суђењу за побуну „црвених беретки“ у новембру 2001. године изјавио да га је Јовановић више пута назвао погрдним речима и да је за то прошао некажњено.

- Називао ме је више пута животињом током суђења и питао судију колико кошта да настави са тим! Лако је њему, када су га дебело плаћали сада покојни Душан Спасојевић Шиптар и Миле Луковић Кум, које је он обучавао како да убијају и како да уништавају трагове - рекао је Јовановић у завршној речи.

У жељи да што пре одговори на ове оптужбе, лидер ЛДП-а поставио је фотографију Звездана Јовановића на свој Инстаграм профил и испод написао:

- Када су ми у крају биле важније девојчице иза школе од часова биологије на којима би сигурно био у прилици да укачим разлику између животиња и овако финог господина...зато још једном сори животињско царство, олош је егземплар - стоји у опису фотографије. 

Прочитајте ОВДЕ жестоку полемику у Скупштини о Шешељу, проституткама, "затрованој води", батинашима и патрљцима!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ посетио Звездана Јовановића и добио пуномоћје!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА