Најновије

Порнографија нас је убедила да ово сви воле, али то није истина!

Многима је и данас непријатно да причају о сексу, због чега бројни млади људи своје знање о том чину стичу искључиво у порнићима. Ипак, то није најбоље решење јер су у порно-филмовима заступљене ствари које не практикује већина парова.

Илустрација (Фото: beeg. com)

Данашњи порно-филмови прилично су агресивни и удаљени од стварности. Сексуални едукатор Синди Галоп наглашава да у свету порнографије постоје ствари које по одређеним критеријумима нису нормалне, па свакако пре односа треба проверити с партнером/ком да ли и он/а жели да учествује у таквом сексуалном чину.

Груби секс 

Без обзира на то колико пута сте погледали "50 нијанси сиве", све што сте видели у том филму смете да изводите само ако ваш партнер то изричито затражи од вас. Дакле, трака преко лица, гушење, ударање, бичевање или агресивна пенетрација дозвољени су само у случају да се обе стране сложе с тим. Осим тога, неке од ствари с те листе, попут гушења, нису за аматере. Ако се одлучите за такву врсту секса, јасно се договорите у вези са тиме када је превише. На пример, одаберите одређену реч која ће бити шифра за прекидање играрија. 

Анални секс 

Иако је данас мањи табу него пре десет година, анални секс и даље представља нешто што већина људи није испробала. Галоп истиче да је чула бројна непријатна сведочанства људи који нису пристали на анални секс, али недостатак пристанка партнеру није много значио. Ако сте прочитали да мушкарци воле масажу простате, проверите са партнером да ли је заинтересован за то пре него што сами одлучите да испробате нову технику. Анални секс са особом која вам није дала јасну дозволу није еротична ствар, већ представља силовање. 

Скидање кондома 

Ако сте се договорили за секс са кондомом, користите га до самог краја. Ако морате да га скинете јер вам је неудобан или су вам се стидне длачице заплеле у њега, учините то тако да престанете да имате секс након што га скинете. Одлуку о ношењу кондома ни у једном тренутку не би требало да доноси само један партнер. 

Везивање 

Бројни људи воле везивање краватама, шаловима, лисицама и канапима, али као и са свим осталим стварима на овој листи, важан је пристанак везане особе. Ако сте ви слабија страна, везани сте и не можете да се ослободите, сексуално искуство могло би да буде више застрашујуће него секси. 

Ејакулација по лицу 

Ејакулат често може да заврши у оку, што може да проузрокује иритацију ока у трајању до 24 сата. Нажалост, у порно-филмовима углавном је оваква завршница загарантована, па се представља као нешто нормално.

Којих су то 7 знакова да сте лоши у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Два секса у исто време у “Задрузи”

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА