Најновије

РАТ СЕ НЕ СМИРУЈЕ! Чеда назвао Звездана олошем, а ево шта му је Шешељ одговорио!

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а, назвао је јуче Звездана Јовановића (53) званог Звеки, осуђеног на 40 година због убиства премијера Зорана Ђинђића, олошем и припадником животињског царства!

Чедомир Јовановић (Фото: ЛДП)

Ове оптужбе су уследиле након што је Звездан Јовановић пре три дана у Специјалном суду изјавио да га је лидер ЛДП-а током суђења вређао и називао животињом.

Председник ЛДП-а није остао дужан презимењаку, па је на свом Инстаграм профилу поставио фотографију Звездана Јовановића и испод иронично написао:

Чедомир Јовановић није желео да одговара ни на оптужбе Војислава Шешеља. Из његове прес службе су рекли да он само стоји иза свог статуса на Инстаграм профилу везаног за Звекија.

 - Када су ми у крају биле важније девојчице иза школе од часова биологије на којима би сигурно био у прилици да укачим разлику између животиња и овако финог господина... Зато још једном сори, животињско царство, олош је егземплар - стоји у опису фотографије.

Чедомир Јовановић није желео да даље образлаже своје оптужбе, већ нам је само преко своје прес службе поручио да је то његов став.

- Називао ме је више пута животињом током суђења и питао је судију колико кошта да настави с тим! Лако је њему, када су га дебело плаћали сада покојни Душан Спасојевић Шиптар и Миле Луковић Кум, које је он обучавао како да убијају и како да уништавају трагове - рекао је Јовановић у завршној речи пре три дана.

У Звезданову одбрану стао је Војислав Шешељ, вођа радикала, који је, како је навео, одскора његов правни заступник.

- Очигледно је да је Чедомир Јовановић изгубио главу и не зна шта ради. Клупко око њега је почело да се одмотава и стеже се обруч, па ће морати да одговори шта је све радио са сурчинско-земунским кланом и због чега је наредио да Душан Спасојевић Шиптар и Миле Луковић Кум буду стрељани - сасуо је оптужбе на рачун председника ЛДП-а лидер Српске радикалне странке.

Он је прозвао лидера Либерално-демократске партије и за крађу пара.

Шешељ тврди да Чедомир Јовановић наредио стрељање Душана Спасојевића и Милета Луковића Кума, Фото: Приватни албум

- Он је узео део новца из сефа Комерцијалне банке у којој је нађено 600 килограма хероина, 70 килограма кокаина и 60 килограма злата. То су међусобно поделили он, Зоран Ђинђић, Душан Михајловић и још неки. И о томе ће морати да проговори - наставио је Шешељ, који није желео да открива остала имена учесника, како је рекао, у крађи из сефа.

Шешељ је истакао да осим Звездана Јовановића заступа и Милорада Улемека Легију, те да има право да у њихово име подноси писмена и друге документе надлежним институцијама.

- Тражићу ревизију процеса за Звездана Јовановића, од оног за побуну „црвених беретки“, који је режиран, па све до процеса за убиство Зорана Ђинђића - поручио је вођа радикала.

Да ли је овим Вулиновим “личним” предлогом режим отворио карте о Косову, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је Јовановић у Приштини заговарао независно Косово

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА