Најновије

ЕГЗИБИЦИОНИСТА ИЛИ ОЗБИЉНА РЕЖИЈА: Новинар Цветковић за сутра заказао конференцију за новинаре о свом нестанку

Новинар Стефан Цветковић обратиће сутра, 19. јуна, на конференцији за новинаре у београдском Медија центру први пут након вести о његовој отмици. Како преноси РСЕ, тужилаштво ни данас није могло да саопшти прве резултате истраге о његовом нестанку.

Цветковић (Фото: Јутјуб)

Цветковић ће се присутним новинарима обратити, и одговарати на питања, у вези са његовим нестанком. Очекује се да ће у том обраћању разјаснити детаљи његове, како је сам навео за медије, отмице.

Подсетимо, новинар Стефан Цветковић, из Беле Цркве, нестао је 14. јуна а детаљи његовог нестанка и даље нису познати.

Након пријављеног нестанка, у потрагу за несталим Цветковићем, упутила се полиција, хеликоптери су надлетали Белу Цркву, док су роницоци МУП-а претраживали језера. Након објаве да је Цветковић пронађен жив и здрав, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је у разговору за Прву српску телевизију да је исказ Цветковића у полицији пун нелогичности, а да је то потврдио и полиграф.

„Ради се на прикупљању свих релевантних чињеница и очекују се резултати тражених вештачења након чега ће се предузимати даље мере“, саопштио тужилац Основног јавног тужилаштва из Вршца Тихомир Кнежевић, преноси РСЕ.

Према његовим речима је претходних дана навео да се чекају кључни докази који се још увек вештаче, „попут ДНК-а са лица места, доказа везаних за положај где се све Цветковић налазио, анализе телефонских позива…“

„Заиста још немамо ништа“, рекао нам је тужилац Кнежевић.

Прочитајте ОВДЕ о томе ко је Стефан Цветковић.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић о проналску новинара Цветковића

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА