Најновије

ОПОЗИЦИОНИ ПОСЛАНИК ШОКИРАО СРБИЈУ: Напредњаци шире хистерију да би Вучић лакше признао Косово (ВИДЕО)

Народни посланик и председник Нове странке Зоран Живковић истакао је да актуелни режим намерно производи атмосферу страха и хаоса, како би тиме скренуо пажњу јавности са огромне крађе која је у току и признања Косова које Вучић мора да испуни као свој дуг Западу.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Живковић је оценио да сви функционери власти, очигледно организовано, користе и најмањи повод да би вештачки производили пометњу и панику, оптужујући опозицију, „силе хаоса“ и „стране факторе“ за покушај дестабилизације Србије и то у моменту кад треба да се донесу велике одлуке. Као пример навео је режимско етикетирање Саше Пауновића, председника Општине Параћин, као издајника, смао зато што је Савету Европе упутио писмо са својим виђењем стања у опозиционим општинама и градовима у Србији, као и таблоидне написе да је „100 милиона евра дато опозицији и непријатељима Србије“.

„Зашто се то сада дешава? Зато што Вучић убрзо мора да испуни обећање које је дао Западу, а то је предаја Косова његовом коалиционом партнеру Харадинају. Он зна да ће после тога да изгуби власт, зна да је ово последња етапа за велику крађу, те му је потребно да склони пажњу јавности са те крађе која се тренутно дешава“, рекао је Живковић.

Лидер Нове странке поручио је грађанима да се не плаше, али да буду свесни свега шта се дешава и да са том свешћу реагују на следећим изборима. Поруку је имао и за опозицију, као и за међународну јавност:

„Опозиција мора да престане са међусобним надметањем и да се удружи око озбиљне политичке платформе како би се Србија очистила од носилаца дијагноза, како политичких тако и оних других. Западном делу међународне јавности поручујем: уколико одмах не престанете да подржавате криминалце у Србији, само због тога што су вам нешто обећали, бићете сукривци за оно што ће се десити и у Србији и у региону.“

Живковић је навео и да је прошле седмице бугарском тајкуну Цветану Василеву, за којим је расписана црвена Интерполова потерница због преваре од више милијарди евра, додељено српско држављанство, и то под притиском Александра Вучића лично:

„Он није први.... арапском „инвеститору“ је, на пример, издата дозвола за ношење оружја. Тако је Србија постала сигурна кућа не само за домаће криминалце који су добрим делом у власти, већ и за стране криминалце.“

Ко је Стефан Цветковић и коме је близак погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ко је више учинио на издаји Косова, Вучић или демократе?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА