Најновије

ВАЦИЋ: Лажна отмица Цветковића је монтипајтоновски покушај удара на Србију

Председник Српске деснице Миша Вацић први је јавно изнео сумње да је отмица Стефана Цветковића изрежирана и да ту нема злочина већ да је реч о превари.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Он каже да је након данашње конференције Стефана Цветковића, хистерисања и конфузних тврдњи, апсолутно јасно да је од почетка била реч о превари и да само треба утврдити да ли је самостално исценирао нестанак или је имао и помагаче.

- Конференција коју је одржао Стефан Цветковић показује да сам све време био у праву и да је реч о манипулацији и сценираној акцији, а полиција нека утврди да ли је реч о његовој приватној режији или је то урадио у координацији са  неким. Човек показује на конференцији замотуљке тврдећи да је то капа која му је била навучена на главу, коју је наводно сакрио пре доласка полиције заједно са својим телефоном. Не крију се докази да се заштити жртва, него кривац. То значи да је Цветковић овим потезом штитио себе или евентуално неке своје партнере у превари. Ако је у опште и имао неку капу на глави током нестанка, можда ју је у међувремену купио, видите да се њему ништа не може веровати - тврди Миша Вацић и подсећа да је Цветковић на једној од ранијих конференција као слику могућег атентатора на Оливера Ивановића показао слику угоститеља из Ванкувера коју је скинуо са интернета.

Он подсећа да се нашао на удару медија и либералних кругова јер је одмах са хумором коментарисао нестанак Цветковића.

- И они би се смејали целом догађају да су се бар мало распитали ко је Цветковић, какав је он новинар и за коју редакцију ради, и колико пута је до сада већ био "отет". Либерали су изгубили сваки компас и користе сваку ситуацију да нападну Србију, па макар без икаквих доказа - каже он.

Вацић каже да се ипак води да и након поновног појављивања Цветковића мотив читаве манипулације био удар на Србију.

- Цветковић је на конференцији рекао да ће ту своју гардеробу у којој је био кад је нестао доставити страним амбасада, као и ту капу. Јасно ја да је циљ тога да се изазву притисци на Србију и власт у Србији и то у тренутку док се решава судбина Косова и Метохије. Зато захтевам од МУП-а да што пре саопште позадину целог случаја, јер колико год Цветковић деловао "монтипајтоновски", Западу није тешко да на лажима врши притиске на Србију - каже Вацић.

Прочитајте ОВДЕ шта је све рекао отети, па нађени Цветковић, у свом првом обраћању јавности!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вацић о политичкој ситуацији у земљи и свету.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА