Најновије

"Вучић би на референдуму о Космету изманипулисао Србију"

Након изјаве Александра Вучића о могућем расписивању референдума на ком би се одлучивало о будућем статусу наше јужне покрајине огласила се инацијатива „Нема предаје Косова и Метохије“ у ком се наводи да неће дозволити референдум у ком би Вучић скинуо одговорност са своје издајничке политике и пренео је на народ.

Aлександар Вучић (Фото: Синхуа)

„На евентуалном референдуму Вучић би засигурно изманипулисао Србију кроз режимске медије и крађом гласова довео до независности Косова чиме би он опрао своју криминалну политику а кривицу преузео народ“, наводи један од покретача и оснивача иницијативе Немања Петровић.

„Овим путем желимо да обавестимо јавност да овакав сценарио нећемо дозволити,да ће наш одговор бити конкретан и кроз протесте које ћемо организовати дићићемо целу Србију на ноге. Нико нема право да на било који начин доведе питање опстанка Косова и Метохије у саставу Републике Србије,Устав је ту јасан“, додаје Петровић.

„Осврнули би се и на срамотну изјаву у коме се Вучић хвали како је Србија обезбедила несметано одржавање „Мирдите“ док је наш народ каменован и нападан у претходних пар дана. Господине председниче одите на Косово и Метохију са својом породицом, бивајте нападани, каменовани и шиканирани од стране шиптарских терориста па онда узимајте себи за право да причате о миру. Ускоро ћемо вам на улици уз свој народ, војску, полицију, цркву показати шта мислимо о вашем предлогу о референдуму и кукавичко издајничкој политици коју заступате пуних 6 година.“, стоји на крају саопштења.

Жестоку критику Драгана Милашиновића на рачун Александра Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Дневна газета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Цвијетин Миливојевић оштро критикује Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА