Најновије

ДРАМАТИЧНО УПОЗЕРЕЊЕ НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА: Ако одмах не сменимо власт следи крвопролиће (ВИДЕО)

Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алекисћ остаје при тврдњи да је власт Александра Вучића на Видовдан ове године признати тзв. независност Косова. Алекисић се путем видео снимка обратио јавности и позвао на протесте до рушења власти уз поруку да је "куцнуо час обрачуна са издајничким режимом".

Никола Алексић (Фото: Јутјуб)

Алексић тврди да је Вучић је добио налог из Немачке да за Видовдан потпише ,,правно обавезујући споразумˮ са монструм државом Косовом, а да је тај оразник изабран да би се српски народ потпуно понизио.

–  Било какав протест после потписивања тог назови споразума  изазвао би само хаос и крвопролиће што би режиму дало основ да позове мировне трупе окупатора у помоћ и продужи агонију Србије. 
Свако наводно удруживање опозиције и појединаца из тзв. српске елите у некакав нови ДОС, или позиви на неке јавне перформансе по трговима, ма од кога долазили, уз сво поштовање  мишљења јавности, представљају решења на дугачком штапу или подвалу. Србија једноставно више нема времена.

Зато смо одлучили да вас позовемо да се окупимо у суботу, 23. јуна испред тзв. Народне скупштине са почетком у 11.00 часова да се овог пута сви заједно удружимо и не вратимо кућама док не приморамо војску и полицију да изврше своју уставну дужност и створе услове за образовање Владе националног спаса. Протест је уредно пријављен сваког дана од 6 до 22.00 сати, колико је по закону дозвољено, закључно са Видовданом, 28. јуна. Уверен са да ће нас сваки дан бити све више и више док нам се не придружи војска и полиција. Позива на шетњу неће бити и свако ко нас позове у шетњу биће као провокатор блокиран и изолован. Само сви заједно удружени у један фронт можемо зауставити ову издају народа и државе и обезбедити својој деци бољу будућност од ове коју им је издајнички режим наменио да буду робље у сопственој држави – каже Алексић.

Он поручује да протест неће бити насилног карактера нити ће бити кршен јавни ред и мир, а да ће од војске и полиције тражити да изврше своју Уставом утврђену дужност. 

- У суботу, 23. јуна пријављена је и парада срама као увертира највеће издаје Србског народа! Не дозволимо им више да нас понижавају и руше традиционалне вредности породице и јавног морала! Доста је било содомизма на улицама Београда! Не дозволимо више да нам болесне и настране особе васпитавају децу! Изласком у суботу пред тзв. Народну скупштину у исто време примораћемо полицију да се подели или забрани јавни скуп и њима и нама, као што је било 2011, 2012 и 2013. године на исти начин – каже он.

Он се обратио и појединим удружењима и групама људи тражећи од њих подршку.

- Обавестите све своје пријатеље, контакте, групе и организације; малинаре, ратаре и сточаре, оружаре из Крагујевца, студенте, раднике Гоше, таксисте, родитеље којима отимају децу и вакцинама им животе угрожавају, пензионере, грађане Ниша који бране аеродром, грађане побуњених градова, грађане погођене зеленашким кредитима у швајцарским францима, просветне и здравствене раднике, ратне ветеране, четничке организације, све преварене и разочаране чланове политичких странака, тзв. патриотске организације, војни и полицијски синдикат који се коначно морају одлучити, или су уз народ или против народа. Свима кажите да се слобода Србије и свачији интерес посебно, брани у Београду, а не појединачно по целој Србији. Све наведене организације сам позвао посебно, а њихов однос према доласку коначно ће и слепцу показати ко је вера, а ко невера. Посебно позивам оних 400 жандара који су на списку за отказ, јер су окарактерисани као патриоте. Боље сада да стану уз народ, јер ће их народ заштитити, него сутра када их разоружају и  уруче им отказе. Нити један војник полицајац или жандар који стане уз народ у одбрани слободе неће добити отказ! Не дозволимо више да нас деле и позивају у бесмислене шетње. Само сви удружени и заједно можемо победити овај издајнички режим и протерати окупатора. Наша деца то очекују од нас – пручио је Алексић.

Шта Драган Петровић каже о Вучићевог политици према Косову и Метохији погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Џон Боснић о Вучићевим намерама око Косова и потреби народа да се побуни.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА