Најновије

ПОЖУДА: Омиљено место жена за секс је...?

Када размишљамо о сексу, прва асоцијација нам је кревет, зар не? То је углавном тако, међутим већина жена чезне за једним другом локацијом, а истраживања откривају о чему је реч.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Најновије истраживање у коме је учествовало 3.000 жена открило је да већина њих највише жели секс на степеништу. Разлог томе, како сматрају сексолози лежи у осећају узбуђења које долази усред могућности да будете ухваћени на делу. Један од могућих одговора би могао бити и утицај адреналина који сам чин секс чини још узбудљивијим.

Друго најпожељније место припадницама лепшег пола према подацима истраживању је плажа. Секс на плажи је помало клише, али је налик воћном напитку; освежавајућ, забаван и пружа огромно задовољство.

На трећем месту су "велики догађаји" попут рођендана и свадбених весеља. На листи најпожељнијих маста су се још нашли и простори попут гаража, дворишта и пословних простора. Када говоримо о пословним офисима чак 83 процената испитаних жена је рекло да су маштале о сексу са колегом на послу на столу свог пословног уреда.

Да ли жене заиста сањају о великим пенисима прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Луне и Слобе у “Задрузи”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА