Најновије

Ријалити мама која показујеш кур*еве! Матора брутално узвратила Анабели, па осула паљбу по Луни! (ВИДЕО)

У студију у Шимановцима ноћас је била узаврела атмосфера. Након што је Лепи Мића дао свој интервју Душици Јаковљевић и прокоментарисао шта мисли о љубавном пару Луна Ђогани и Слоба Радановић, дошло је до расправе између Јоване Томић Маторе и Анабеле Атијас, које су седеле у публици.

Матора и Анабела (Фото: Јутјуб)

Наиме, Матора је изјавила да је примила поруку од певачице док су седеле у студију, а онда је открила шта крију њихове преписке. Повела се полемика око тога да ли су се заправо пољубиле и колико су биле блиске пре уласка у ријалити. 

Примила сам данас више порука од пријатеља, фанова, родбине, задругара. Видим Анабелу сада ту, послала ми је поруку... нисам јој пришла. Је л' треба да ти објасним? Ја мислим да ћерка треба да ти објасни, ја не треба ништа... Мени не може нико да прети, да качи неке слике. Ја сам била фер и коректна, што сам рекла да смо се пољубиле - рекла је Матора.

Мораћеш да признаш какав си фрајер била, да ћутиш и нећеш да причаш. Она (Сања) оде за два дана са бајом. Оно што ти немаш она ће да нађе... Било ми је много јадно што си као кер скакала поред нас. Два пута смо је у животу срели, једном је дошла на наш насутп... Луна и Матора никада нису биле пријатељице - објашњавала је Анабела. 

Нисам хтела због Сање, чувена журка... да ли смо се случајно нас две пољубиле у ве це-у - изјавила је Матора.

Ти си фрајер до бола, дајем јој два дана, оде Сања... Ја само штитим своје дете - узвратила је Анабела

Матора је била видно изнервирана ониме што јој је певачица рекла, па открила детаље њиховог познанства. 

Она не зна где јој се ћерка креће. Њена ћерка је долазила у клубове када је лупала најбољој другарици шамаре... твоја ћерка је Вањи лупала шамаре. Ово не бих причала да ми ниси претила - беснела је Матора.

Да ли Луна после ријалитија иде у затвор прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА