Најновије

Муса бриљирао, Сигурдсон трагичар утакмице: Нигерија савладала Исланд и оставила Аргентину у игри за осмину финала!

Полетели су и Супер Орлови, Нигерија је победила Исланд у свом другом мечу на Мундијалу, резултатом 2:0 и преузела друго место у групи Д, где је Хрватска лидер и сигурна за нокаут фазу, а Аргентина и Исланд иза са по бодом.

Детаљ са утакмице (Фото: јутјуб)

Нигерија ће у последњем колу управо против Аргентине у директном дуелу себи искројити судбину, с тим да у тај меч улази у далеко бољем психолошком тренутку и оно што је још важније, са бодовном предношћу.

Ни Исланд није отписан, острвљани ће у последњој утакмици групе морати да победе Хрватску са два или више голова разлике и да притом чекају пораз Нигерије од Аргентине.

Јунак афричке селекције против Исланда био је нападач Лестера на позајмици у ЦСКА Ахмед Муса - двоструки стрелац на утакмици.

Муса је уз два гола погодио и пречку, одиграо је сјајно друго полувреме, као и комплетан нигеријски тим, а Исланду није помогао ни пенал у 82. минуту досуђен након видео прегледа. Трагичар је био капитен Гилфи Сигурдсон, који је пребацио гол противника и био је то тренутак када је свима на стадиону било јасно да победа не може да измакне Нигеријцима.

Какво то изненађење спремају српски навијачи за Шиптаре са српским пасошима у швајцарском тиму вечерас погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА