Најновије

ОБРАДОВИЋ: Позвати руску војну мисију у Србију, а преговоре о КиМ вратити у СБ УН (ВИДЕО)

Председник Двери Бошко Обрадовић упитао је када ће тужилаштво покренути поступак против Ане Брнабић због изјаве да Косово није Србија, на основу које платформе председник иде на састанке са Тачијем и зашто Влада не позове руску војну мисију да штити Србе на Космету.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

„Ана Брнабић је изјавом да Косово није Србија прекршила заклетву председника владе и Устав Србије, те је позивам да поднесе оставку, а тужилаштво да покрене поступак због нарушавања територијалног интегритета и суверенитета Србије.“ – рекао је Обрадовић и додао да би она са оваквим изјавама била одличан председник Владе, али лажне државе Косово.

Он је питао и откуд председнику мандат да иде и преговара са Тачијем, који најављује потписивање правно-обавезујућег споразума, и по којој платформи, када Скупштина никада о никаквој преговарачкој платформи није расправљала нити је нешто такво усвојила.

Обрадовић је предложио да Србија искористи могућност и позове руску војну мисију у Србију која би била гарант безбедности грађана на Косову и Метохији. Како истиче, преговоре је потребно вратити у СБ УН, а са присуством руске војне мисије би наш преговарачка позиција била боља. Ова мисија би се повукла када се са простора КиМ повуче НАТО мисија.

Председник Двери је поставио и питање зашто Влада није испоштовала своје обећање да ће смањити акцизе на гориво у року од седам дана и када се смире протести, када је то урађено чак и у БиХ где је гориво знатно јефтиније него у Србији.

Блиски исток није у пламену због нафте, ствар је много гора! Да ли ће Русија пасти пред новом империјом прочитајте ОВДЕ.

Извор: Двери

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА