Најновије

Спонзори Тадићевих жутаћа из Свилајнца зазидавају локале неистомишљеника

Привредник Славољуб Живковић из Свилајнца тврди да су отац и син Драган и Владан Милосављевић, власници фирме Нова бреза, на име финансирања политичке кампање ,,жутог" предузећа из Свилајнца на чијем је челу Пера Милановић, политички представник Бориса Тадића, сада ,,шерифују" по том граду.

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Милосављевићи су буквално испед улаза у Живковићев пословно-стамбени објекат у Топличиној улици у том граду сазидали зид од метар и по висине и тако га практично затворили. Тај зид је сазидан у пролазу за који постоји право службености, али Милосављевићи имају уредно издату грађевинску дозволу. У току је судски спор за који Живковић сматра да је унапред изгубљен.

-Прво је постављао камион, па палете са циглама испед мог објекта и када је добио грађевинску дозволу изградио је зид. Затворио ми улаз са зидом. Направио сам објекат како је уцртан са капијом, међутим Милосављевић је тражио да загради плац и сазидао зид поред улаз у мој локал и стамбену зграду, још неколико локала других власника је заграђено, објашањава Живковић.

Он истиче да није члан ни једне странке, али сумња је да политика умешала прсте у овај случај, јер су све жалбе упућене надлежнима одбијене, а он упућен да на суду тражи правду.

– Драганов син Влада се хвалио да је са 400 хиљада евра финансирао странку. Знам да нису имали новац, били смо добри пријатељи и његово пословање ми је било комплетно познато. Али добио је послове од општине Свилајнац у противредности до милион евра да би од дела новца финансирао ту странку, прича Живковић.

Спор између Живковића и Милосављевића је започео око куповине плаца у Топличиној улици. Милосављевић сада не признаје постојање службеног пролаза у површини 1,1 ар, иако је његова фирма Нова бреза и потписала приликом куповине плаца.

Председник Србије брани своју породицу кршећи закон, више ОВДЕ.

Извор: govorisrbija.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сви су они издајници, али ко је већи?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА