Најновије

СУДИЈА СА ШВАЈЦАРЦИМА СВО ВРЕМЕ ПРИЧАО НА НЕМАЧКОМ! КОЛАРОВ: Ставили су Немца да суди Швајцарцима, као да су нама Црногорцa

Капитен Србије Александар Коларов изузетно је бесан на судију Феликса Бриха и начин на који је делио „правду“ на мечу са Швајцарсом.

Утакмица Србија - Швајцарска (Фото: Јутјуб)

Србија је поражена 2:1 после преокрета, а Брих је директно утицао на резултат пре свега тиме што није свирао пенал над Александром Митровићем на 1:1 у 66. минуту, док су га двојица Швајцараца држала истовремено.

„Људи из ФИФА морају да буду незадовољни оним што су данас видели. Као да су ставили да нама суди Црногорац. Не могу да верујем да Немац суди Швајцарској. Све време су причали на немачком, ја сам их све време молио да причају на енглеском, јер нисмо у Немачкој. Био је пенал као кућа над Митром, не знам шта онда ВАР ради. Шта ради њих 15 тамо? Он ми је рекао у 90. да је спасао Матића другог жутог картона“, рекао је Коларов.

Капитен је додатно осуо паљбу по немачком арбитру.

„Њему (Бриху) је одговарало да буде 1:1, то могу да кажем као капитен. На 1:0 у 30. минуту наша три везна играча добијају жуте картоне на полуфаул. Први старт надамном, Лихтштајнер директно уђе у мене, он не свира фаул. Таман посла да се вадимо на суђење, причамо о СП, екипа Швајцарске је врхунска екипа, ако су победили заслужено је, својом грешком смо примали голове. Али суђење на СП, мислим… Ја сам разочаран“, нагласио је Коларов.

Коларов је кратко прокементарисао славље Гранита Џаке и Ђердана Шаћирија после погодака који су постигли.

„Ми смо Срби, ми смо изнад тог примитивног нивоа. Ми смо десет година испред тих који тако прослављају“, истакао је капитен Србије.

„Орлови“ морају да победе Бразил у последњем колу да би се пласирали у осмину финала Мундијала.

„Зашто не бисмо одиграли меч деценије и победили Бразил?“, закључио је Коларов питањем.

Светски медији огласили су се о крађи немачког судије, више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Детаљи са утикмице Србија – Швајцарска

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА