Најновије

ДСС: Вучић као Домановићев слепи вођа

„Јучерашњи разговори у Бриселу су потврдили да председник Србије и српска Влада закључивањем Бриселског споразума и одмрзавањем питања коначног статуса Косова и Метохије Србију и српски народ воде у провалију признавања сецесије Косова и Метохије“, речено је из ДСС-а.

Милош Јовановић (Фото: ДСС)

Навели су да само председник Србије, једнак слепом Домановићевом вођи, не види да је једини разуман избор да се питање коначног статуса Косова и Метохије одржава у стању замрзнутог конфликта.

„Само вођа који се обавезао Западу може да се прави да то не види и да обмањује народ приказујући преговоре у Бриселу као мировну конференцију којом се зауставља рат постизањем компромисног решења које подразумева прихватање сецесије Косова и Метохије давањем сагласности за столицу у Уједињеним нацијама“, казали су.

„Захтевамо од председника Републике, који себе радо назива врховним командантом Војске , да престане да плаши народ понављајући да постоји опасност да „неко крене да заузима север Косова“, а да Србија на то нема одговор и да је зато хитно потребно то тзв. компромисно решење. Подсећамо га такође да је недопустиви аматеризам и велика срамота да председник Републике јавно говори како нема одговоре на одређене ситуације, а још је неодговорније када одговоре тражи од других“, пише у саопштењу.

„Коначно, подсећамо председника да референдум о прихватању тзв. компромисног решења који је најавио не сме и не може бити у супротности са Уставом Србије“, закључено је.

Бивши амерички амбасадор Камерон Мантер похвалио је “мудрост двојице лидера” Вучића и Тачија, више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је Милош Јовановић осрамотио СНС прелетача

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА