Најновије

КО ВИСОКО ЛЕТИ, НИСКО ПАДА: Да ли јој има помоћи? Камере су се угасиле, Луна преживљава драму

Луна Ђогани налази се у тешкој депресији после завршетка ријалитија "Задруга". Још од финала, блогерка проводи време затворена у соби, не виђа се и не чује ни са ким, осим са најужим члановима породице. Посебно јој тешко пада и то што чека да Слоба одлучи да ли ће се развести од супруге Кристине Кије Коцкар.

Луна (Фото: Јутјуб)

Колико је психички лоше говори и чињеница да је замолила све групе фанова које су на друштвеним мрежама пружале оргомну подршку њој и певачу током трајања ријалитија да јој више не шаљу снимке на којима је са Радановићем.

- Веома ми је тешко да се привикнем на спољни свет. Желим само да седим сама у соби и гледам телевизију. Још не могу да идем међу људе и у гужву, не осећам се лагодно... Не прија ми да слушам гласове, буку... Биће ми потребно много времена да средим главу. Одгледала сам снимке на којима лупам и хистеришем, волела бих да их избришем гумицом. Клипове на којима смо слоба и ја немам снаге да погледам - каже Ђоганијева. 

Она се после скоро 10 месеци проведених у "Задрузи" обратила фановима, са једном молбом:

- Немојте да ми замерите што сам престала да пратим групе које су направљене за Слобу и мене. Тренутно ми не прија да гледам те снимке и фотографије. Треба ми времена. Баш ми је тешко.

И поред тога што је психички пукла, другопласирана такмичарка "Задруге" скупила је снагу да се у суботу вече појави на телевизији Пинк.

Шта каже психијатар о томе ко су обожаваоци ријалитија сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

10 минута непрестанног смеха.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА