Најновије

ПРОВОКАЦИЈА?! ЦРНИ ЧОВЕЧЕ ДА ЛИ ЈЕ РЕАЛНО ДА СИ ОВО УРАДИО? Гагија Ђоганија оптужују да је показао исти симбол као Шаћири

Колико Задруга траје и после Задруге доказује то што фанови њених учесника и даље помно прате сваки корак не само учесника, већ и чланова њихових породица.

Гаги Ђогани (Фото: Инстаграм)

Наиме, интернетом кружи скриншот једног лајва оца задругарке Луне Ђоган и певача групе Фанки Џи, Гагија Ђоганија, на коме изгледа као да денсер рукама показује двоглавог орла, симбол који користе поборници идеје о Великој Албанији, а којег су репрезентативци Швајцарске, албанског порекла, Шаћири и Џака, показали на утакмици коју су играли против Србије у дресу поменутог тима.

Корисници друштвених мрежа осули су паљбу по Гагију препознавши ово као провокацију. Реч је била о лајву у којем је Гаги демонстрирао своје плесне кораке, а многи су помислили да није случајно што је Гаги поставио руке баш у овај положај. Веома је могуће да је играо и да је и тренутку случајно имао такву гестикулацију рукама, но многи корисници интернета су га одмах напали оптужбама и увредама.

Пошто је у питању само једна слика, наравно, не можемо да судимо, и то остаје на сваком гледаоцу понаособ. Оно што је несумњиво јесте да је Гаги у потпуно погрешном тренутку одлучио да покаже овај плесни корак, без обзира на то да ли је реч о намерној провокацији или случајности.

Процурио најперверзнији снимак из "Задруге", Луна се жвалавила са њих двоје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју Гаги Ђогани и Душан Радановић 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА