Најновије

Тајне Стивена Кинга: Све што треба да знате уколико желите да пишете!

Вулкан се побринуо да нам представи књигу која даје одговоре на сва она питања која постављају они који воле да пишу, али и читају. Завирите у свет стварања у књизи Стивена Кинга "О писању".

Фото-Вулкан

Има разлога зашто је Стивен Кинг један од најчитанијих писаца на свету: он пише књиге које вас увлаче у себе и које је немогуће испустити из руку.

Ова врхунска књига представља свестрани и практични приказ списатељског заната. Кингови савети утемељени су на живописним успоменама из детињства, првим корацима, мукотрпном почетку каријере, замало кобној саобраћајној несрећи из 1999. године и нераскидивој вези између писања и живота.

Писање нема везе с прављењем пара, стицањем славе, гомилањем сексуалних успеха или ширењем круга пријатеља. На крају се своди на обогаћивање живота оних који ће читати ваше дело, и сопственог. Тиче се устајања, опорављања и превазилажења тешкоћа. Тиче се достизања среће. Један део ове књиге – можда и превелики – описује како сам научио то да радим. Велики део ње говори вам како да то радите боље. Остатак – вероватно најбољи део – јесте дозвола да се бавите списатељском делатношћу. Можете да пишете, требало би да пишете и писаћете ако сте довољно храбри. Писање је магија. Оно је, као и свака стваралачка уметност, вода живота. Вода је бесплатна. Зато пијте. Пијте док се не напијете.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА