Најновије

БОЉЕ ДА СЕ НИЈЕ НИ ПОЈАВИЛА: Меланија је на прославу дошла у хаљини за коју кажу да "руски стил", и показала више него што је планирала

На хиљаде људи је учествовало на годишњој прослави Дана независности у Вашингтону, а свачаност је обележена низом музичких перформанса, војним дефилеима и ватрометом. Одевна комбинација прве даме Меланије Трамп је привукла велику пажњу, али због ње је претрпела велике критике на интернету.

Меланија и Доналд Трамп (Фото: јутјуб)

Меланија је носила белу хаљину са пругастим детаљима у вредности од 1.200 долара. Некон што су освануле прве фотографије уследиле су оштре критике.

Многи су на Твитеру ову хаљину упоредили са празним комадом папира или ћебетом. Једна "упућена" особа је отишла и корак даље и рекла да Меланијина хаљина подсећа на руски стил.

- Нисам хтео да гледам Трампов говор, али сам приметио да Меланија носи хаљину у руском стилу. Тракасти прстенови су сујеверје да би се лоши духови држали подаље - написао је један корисник.

Други корисник је написао: "Да ли Меланија мисли да је ово олимпијски догађај? Занимљива хаљина".

Било је и ставова да је овом хаљином хтела да подржи ЛГБТ Прајд: "Добро је видети Меланију Трамп у овој поносној хаљини данас. Посећамо да се неки људи још увек боре за слободу".

Неки су приметили да се Меланији у овој хаљини провиде брадавице, па се један део коментара на друштвеним мрежама односио и на то.

Међутим, било је оних који су очарани Меланијином хаљином и који су навели да је лепа и елегантна као и увек.

Прочитајте ОВДЕ каква то шпијунска афера тресе Русију.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА