Најновије

БЕЗОЧНА ЛАЖ СНС МЕДИЈА: Где се изгубило "Не" у писму Славише Ристића?!

Два дана траје оркестрирана кампања медијапод контролом СНС о наводној претњи Славише Ристића председнику Србије Александру Вучићу. Оно што је у целом случају невероватно јесте чињеница да су сви режимски медији направили нетачну конструкцију Ристићевог писма. О чему се ради? 

Славиша Ристић (Фото: Јутјуб)

Славиша Ристић у писму Владимиру Путину каже: "Главни разлог за овакву "претерану кооперативност" председника Србије лежи у томе јер је он то обећао Западу приликом доласка на власт. Трагична судбина покојног премијера Србије Зорана Ђинђића јасно упозорава Александра Вучића шта се дешава са онима који не испуне обећање". 

Ристић говори о томе да би “Не” потписивање споразума могло да доведе у опасност Вучића и позицију "Трагичне судбине покојног премијера Србије Зорана Ђинђића". Дакле не потписивање! Сви режимски медији у Србији пренели су да је Ристићева порука гласила да би испуњавање, дакле, потписивање споразума са Шиптарима, довело до "трагичне судбине покојног премијера".

Ево како гласила агенцијска вест коју су пренели режимски медији: "Народни посланик Славиша Ристић упутио је председнику Русије Владимиру Путину писмо, у којем председнику Србије Александру Вучићу прети да ће, уколико покуша да постигне споразум са Приштином, завршити као убијени премијер Зоран Ђинђић."

Дакле, алудира се да би потписивање споразума од стране Вучића довело до трагичног исхода, док Ристић говори о не потписивању. Ради се о погрешној конструкцији која је променила суштину реченог у супротност.

Писмо које је Ристић упутио Вучићу протчитајте ОВДЕ. Да ли кампања против Ристића подсећа на сличај Оливера Ивановића сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Славиша Ристић жестоко критикује Александра Вучића у емисији “РасПравда”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА