Најновије

Савршена паста са пилетином спрема се за 10 минута!

Уколико тражите укусан и хранљив ручак који се лако спрема, имамо сјајан предлог за вас!

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Паста је увек добар избор за брз ручак, псоебно када додате пилетину, поврће у укусне зачине!

Потребно је:

- 4 парчета панчете,

- 500 г пилећих груди,

- 2 кашичице италијанског зачина (мешавина сувог оригана, босиљка, рузмарина, мајорана, мајчине душице, першуна, бибера и љуте туцане паприке ),

- 1 кашичица млевене слатке паприке,

- 2 чена белог лука,

- 2 шоље спанаћа,

- 4 мања парадајза,

- 1,5 шоља павлаке за кување,

- 1 шоља пармезана,

- 1/2 кашичице туцане љуте паприке,

- 300 г пасте,

- со и бибер.

Начин припреме:

Препржите панчету у тигању, извадите на тањир па додајте исецкане пилеће груди. Додајте мало соли и бибера, италијански зачин (или неке сличне мешавине зачина), слатку паприку и бели лук. Када се месо испече, додајте спанаћ, исецкани парадајз и павлаку за кување. Добро измешајте, па додајте пармезан и туцану паприку.

У међувремену скувајте 300 г пасте, па додајте и њу у тигањ. Додајте измрвљану панчету коју сте претходно испржили и промешајте.

Додатно украсите са мало першуна и пармезана.

Уживајте!

Рецепт за пилетину са сланином уз сос од јогурта пточитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Још један рецепт за пасту са пилетином

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА